Şimdi Ara

EKRAN KARTI FANLARINDAN BİRİ YALPALIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: scorpion4201 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hd7870xt kartımın fanlarından biri bu şekilde yalpalıyor bazen çalışıyor bazen bu şekilde oluyor buda sıcaklığa etki ediyor bunu nasıl düzeltebilirim ? ayrıca msi afterburner ile fanı 100 yapıyorum tepki vermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cryin -- 8 Ağustos 2019; 3:9:59 >

• garantisi bitmiş bile ürün olsa yolla servisine 2.el de olsa fan taksınlar kırılınca dahamı iyi olcak o fan
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

garantisi bitmiş bile ürün olsa yolla servisine 2.el de olsa fan taksınlar kırılınca dahamı iyi olcak o fan
    ürün yaklaşık 6 yıldır bende servisi kalmış mıdır ki bunun
  • servisi olmayan ürünmü olur hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fan, ömrünün sonuna gelmiş gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: clarq26

servisi olmayan ürünmü olur hocam
    ben bi iletişim kurayım onlarla ayrıca böyle makine yağı falan sürsem bir süre idare eder mi acaba
  • hocam kafanı agrıtme elinide sürme service point istanbul okmeydanında servisi yolla baksınlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EKRAN KARTI FANI DURUP DÖNÜYOR
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Eski kart ise Fani yerinden sökmeye çalışın. Pin bağlantılı ise sorun olmaz. Dışarıda da aynı sorunu yapıyorsa eski bozuk ekran kartından yada Aliexpress gibi sitelerden ona uygun fan bulmaya çalışın. Benim eski ekran kartında fani sökmek mümkün idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Eski kart ise Fani yerinden sökmeye çalışın. Pin bağlantılı ise sorun olmaz. Dışarıda da aynı sorunu yapıyorsa eski bozuk ekran kartından yada Aliexpress gibi sitelerden ona uygun fan bulmaya çalışın. Benim eski ekran kartında fani sökmek mümkün idi.
    fanı söktüm yağladım daha iyi şuan fan kontorlcüyü de ayarladım pini çıkmış aliexpressten buna fan söyleyeceğim bu beni bir süre idare eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.