Şimdi Ara

Ekran Kartı Fırınlama! (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
24
Favori
121.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd 3870 ekran kartım bozuk Gpu fan arası macun temas etmemesi yüzümden kart yandı gpu ya ısıl işlem uygulandı değişen bir şey olmadı kartı fırınlasam mı
  • Kullandığın termal macun iletken mi değil mi onu bilmek gerek. Bir parça macun üzerine avometrenin iki probunu da değdirip kısa devre testi yap, sinyal sesi duyarsan iletken demektir. Avometren yoksa en basiti pil-ampul testi yap, kartı şu an bulunduğu şekliyle çalıştırmak çok riskli, ya iletkense macun ?

Temizlik için tavsiyem eczanelerde satılan %70 alkoldür. Hem gıcır gıcır temizler hem de anında kupkuru yapar.
    İnce noktaları temizlemek için mutlaka kuvvetli ışık ve büyüteç ile kontrol etmek gerekecektir, macun iletkense yarım milimlik bir kalıntı bile kısa devre yapar ve kartın komple gidebilir.
  • Mission Failed !

Ekran Kartı Fırınlama!

Ekran Kartı Fırınlama!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 24 Şubat 2013; 17:05:23 >

• Ah be abicim biz sana fırınla dedik sen kuzu çevirme yapmışsın
  • Elektrikli fırında olacaktı... Sen taş fırına mı koydun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Mission Failed !

Ekran Kartı Fırınlama!

Ekran Kartı Fırınlama!

ne yaptın hocam toprak altına teneke ilemi gömdün tuzunuda kattınmı

• +18'lik görüntüler bunlar, kalbi olan bakmasın
  • çifte kavrulmuş mangalda kömür olarak kullanılabilir sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 26 Şubat 2013; 10:48:24 >
  • Hocam kaç saat beklettiniz de o hale geldi kart
  • acer aspire 5720g üzerinde bulunan nvidia 8400m gs denedim işe yaradı. pc hiç açılmıyordu bile. işlemi uyguladıktan sonra düzeldi aynı eskisi gibi performanslıydı. fakat 2 ay dayandı. gene aynı sorun ortaya çıktı. ekrana dikey çizgiler geliyor orada kalıyor.
  • bi daha yap
  • Tiner bulamadım. Asetonla yapsam olur mu ?
  • quote:

Mission Failed !

Ekran Kartı Fırınlama!

Ekran Kartı Fırınlama!

• quote:

Mission Failed !

Ekran Kartı Fırınlama!

Ekran Kartı Fırınlama!

Thunder yapmış abimiz ekran kartını

espri: thunder = tandır

Ekran Kartı Fırınlama!

• 8800 ultram var. arıza yapmıştı saçma sapan harfler ve çizgiler görünüyordu ekranda. windows tanımıyordu tam olarak. sonra yaptırdım düzeldi. yine bozuldu. mini itx kasa kurdum ve bu ekran kartını kullanmak istiyorum. yoksa asıl pc mdeki fizik kartımı sökeceğim. şimdi işteyim sabah eve gidince ilk işim fırında 8800 yapmak olacak. kaybedecek birşeyim yok.
  • quote:

Mission Failed !

Ekran Kartı Fırınlama!

Ekran Kartı Fırınlama!

Ne yaptın hocam sen ? Taş fırınınamı soktun ?

• Fırınlamnın mantığı soğuk lehimi ısıtıp yeni hale getirmekmidir acaba..Mesela bn sıcak hava ile parçları uçurmucak şekilde kart üzerinde gezinirsem aynı olayı yapmış olurmuyum acep
  • Video İçin Teşekkürler , Güzel Anlatım Olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin*

Fırınlamnın mantığı soğuk lehimi ısıtıp yeni hale getirmekmidir acaba..Mesela bn sıcak hava ile parçları uçurmucak şekilde kart üzerinde gezinirsem aynı olayı yapmış olurmuyum acep

Asıl amaç soğuk lehimleri düzeltmek. Sıcak hava tabancası varsa lehimleri ısıtmak daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 25 Mart 2013; 22:37:32 >
  • benim ekran kartında güç bolumu için girş yeri plastik ve üstünde plastik kapaklı 10 ohmluk kontastorler var yani kart sokulmuycek biçimde birkaç plastik aksağam içeriyo bu sorun yaratırmı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.