Şimdi Ara

Ekran Kartı - Görüntü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir anlık sinirle laptop ın klavye kısmını 1 2 tokatladım yavaşca :D, sonuç bu, bilgisayarı kapatıp açtığımda sol altta windows şöyle bir uyarı verdi " görüntü sunucusu yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu "

Sonrasında oyuna girdiğimde böyle oldu, laptop ın yuvasından oynamış olabilme ihtimali varmıdır acaba, sorun ekrandamı diye laptop ı farklı bir ekrana bağladım görüntü gene aynı, ekran kartı bozulsa komple görüntü vermez diye düşünmüştüm, umarım kökten gitmemiştir ekran kartı, sizin düşünceniz nedir ?

ufak bi oyun içi görüntüsü, bi de arada böyle düzeliyor kendi kendine görüntü, sonrasında gene eski haline dönüyor videoda ki gibi oluyor
    https://www.youtube.com/watch?v=HCysbDlOzJA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sek94seko -- 3 Mayıs 2016; 22:06:28 >

• up arkadaşlar
  • yazılım güncellemeyi dene bu sorunun sebebleri eski veya hatalı yazılım veya bozuk kart. garantisi varsa garantiye götür yoksa leptobun içini aç ekran kartının olduğu bölümde birşeyler yerinden oynamış diye sıfırdan açıp topla leptobu.
  • BiilimAdamı kullanıcısına yanıt
    yazılım güncellemeyi denedim de kurtarmadı, bende yerinden oynamış olabilir diye düşündüm de, bir arkadaşa söyledim, yerinden oynaması imkansız chipsetli falan bir şeyler dedi, kırılmıştır bozulmuştur tarzı bir şey dedi, o kadar basit bir olaylada hemen kırılması mantıksız geldi bana, sökme işlemi biraz zor olacak sanırım ama birindne yardım alarak sökeyim ben dediğin gibi
  • Kesinlikle yerinden oynayacak bir parça değil.Garantisi varsa garantiye gönderin.Sökmeyin sakın.Garantisi yoksa satıp başka laptop alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaraylı1989 -- 16 Mayıs 2016; 14:24:59 >
  • yok artık o kadar mı kötü, yeni ekran kartı satın alıp takma gibi bir olaydamı yok ?

şuan dahili kart olan intel hd graphic 4000 le oynuyorum cs go yu falan, harici kart olan nvidia 710m yerıne yenı kart alıp takma gibi bir olay yok mu en basitinden
  • sek94seko kullanıcısına yanıt
    garantisi varsa leptobu açıp garantiyi yakma, ama yoksa sök zararı olmaz olursa yararı olur hem temizlersinde içini. normalde leptoptaki ekrankartı çipsetinin olduğu yerin yerinden oynaması çok zor ama belki ekran kartına giden yolda bir sorun oluştu. örneğin bir kerde bir kablo çıktı gibi. denemekte zarar yok garantisi bitmiş ise.
    Ekran kartı bellekleriyle ilgili problem gibi duruyor.Garantisi varsa servise verin.Yoksa bilgisayarcılara gitmek dışında şansınız yok.Anakartın ve ekran kartının kontrolden geçmesi şart.Dua edin de anakartta çatlak vs... olmasın.Bazı laptop modellerinin anakartı çok pahalı olabiliyor.(150-500TL arası) Hatta yeni modellerin anakartları piyasada bulunmayabiliyor da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 16 Mayıs 2016; 15:25:26 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    packard bell easynote lv44hc benim bilgisayar, umarım anakart çatlağı falan değildir, eğer öyleyse intel hd graphic 4000 le devam edicem artık mecbur
    Çatlak varsa onboard kartı da kullandırtmaz bir süre sonra.Daha fazla arızaya sebep olmadan gösterin bence birilerine.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    14 gündür aynı şekilde kullanıyorum işte, cozurdamaz umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.