Herhangi bir problem yokken, bundan iki üç gün önce ekrana görüntü gelmemeye başladı, monitörün ışığı sürekli yanıp sönüyordu bilgisayar açık olduğu halde, sonra ekran kartını söktüm ve onboard'a bağlayarak normal bir şekilde görüntü aldım, bunun üzerine internette araştırma yaptım. Hemen hemen gördüğüm tüm önerileri denedim, denediklerim şunlar;
-Bios resetledim, pilini çıkartıp bir süre sonra tekrar taktım. -İşlemciyi söküp tekrar taktım -Ram'leri söküp taktım, tek ram ile denedim, tek ram'i diğer slota taktım denedim.
Bunların dışında ara sıra ekran kartını takıp çalıştırıyorum PC'i ve bazen görüntü geliyor fakat, bir defa dos ekranında bilgisayar dondu, bir defada masaüstüne kadar geldim 1-2 dakika sonra yine bilgisayar dondu, bilgisayar donunca tabiki reset attım ve reset attıktan sonra bilgisayar açılınca yine görüntü yok.
Ekran kartı takılı halde bilgisayar açıkken ve monitör ekran kartına bağlıyken ekranda "no signal" yazısı çıkmıyor, power ışığı yanıp sönüyor, kabloyu ekran kartından çıkartınca ekrana hemen "no signal" yazısı geliyor, takınca ekran bomboş kalıyor ve power ışığı yanıp sönüyor. Onboard bağlantı varken hiç bir sorun yok.
Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme