Şimdi Ara

Ekran Kartı Güncellemesi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, iyi akşamlar.
    Ben AMD Radeon 6610m driver updatesi yaptım, benden bilgisayarıma restart atmamı istedi attım. Windows açıldıktan sonra siyah ekran sadece görev çubuğu var ve hep bi uygulama açar gibi adam oluyor. CTRL + alt + del yaptık açılıyor ama başlat menüsü ve diğerleri açılmıyor. Bilgisayarımda işim ile ilgili dosyalarım var ve bunları kaybetmemem lazım. yardım edermisiniz lütfen. teşekkürler şimdiden

• sistem geri yükleme yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tindor

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar, iyi akşamlar.
    Ben AMD Radeon 6610m driver updatesi yaptım, benden bilgisayarıma restart atmamı istedi attım. Windows açıldıktan sonra siyah ekran sadece görev çubuğu var ve hep bi uygulama açar gibi adam oluyor. CTRL + alt + del yaptık açılıyor ama başlat menüsü ve diğerleri açılmıyor. Bilgisayarımda işim ile ilgili dosyalarım var ve bunları kaybetmemem lazım. yardım edermisiniz lütfen. teşekkürler şimdiden

güvenli modda açabilirsen sistem geri yükleme yap olmadı tek çare format gibi görünüyor
  • bilgisayar açıldıktan sonra -görev yöneticisine girin işlemlerden explorer.exe'nin görevinin sonlandırıp. yeni görev çalıştıra tıklayıp explorer.exe'yi tekrar başlatın, ekran gelmezse bilgisayarı güvenli modda açın görev yöneticisini çalıştırın(bilgisayarım>özelliklerden ulaşabilirsiniz) gelen ekrandan görüntü bağdaştırıcılarını ekran kartınızı seçin;sağ tık>özellikler>sürücü menüsünden önceki sürücüye dön diyerek güncellemeyi geri alabilirsiniz.
  • çok teşekkür ediyorum bugün bilgisayarı onboard ile açtım ve düzeltebildim çok teşekkür ediyorum bu forumu kuranlarada sizlerede saolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.