Şimdi Ara

Ekran Kartı Güncelleştirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Agalar Benim Ekran Kartı "ATI Radeon 9200 Pro Family"

Güncelleştirmek İstiyorum fakat linki nerde bulucam nasıl yapıcam bilmiyorum.. Güncelleştirmenin ne gibi faydaları var bunu da bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Ekran Kartımın tüm özellikleri !!!

Ekran Kartı Güncelleştirmesi

Bu Ekran Kartını güncelleştirmek istiyorum.. Link plzZ..

• Lo bi yardımcı olun bea.. Up !
  • quote:

Orjinalden alıntı: RebeLLiouS13

Lo bi yardımcı olun bea.. Up !

1_Türkçe konuş
    2_Eger sürücü güncelleştirmesinin performans artırcagına inaniyorsan boyle bir şey yok..
    3_Ekran kartın cok eski degiştirme zamanın gelmiş istedigin kadar en yeni sürücüleri yukle bir şey fark etmez
    4_Üst konuda güncel sürücüleri bulabilirsin
    5_topic acmadan araştırma yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 21 Aralık 2007; 14:33:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

quote:

Orjinalden alıntı: RebeLLiouS13

Lo bi yardımcı olun bea.. Up !

1_Türkçe konuş
    2_Eger sürücü güncelleştirmesinin performans artırcagına inaniyorsan boyle bir şey yok..
    3_Ekran kartın cok eski degiştirme zamanın gelmiş istedigin kadar en yeni sürücüleri yukle bir şey fark etmez
    4_Üst konuda güncel sürücüleri bulabilirsin
    5_topic acmadan araştırma yap

Kardeşim sen kendini ne sanıyorsun?? 5 tane madde yezmış bir tane mantıklı bişey yok arada.. Allaaam yaaa

Oyunda aldığım bir hata yüzünden güncelleştirmem gerektiğini söyleyen proların önerisiyle bu işe kalkıştım.. Forumun ortasında rezil etmeyi seni

+ sürücü güncelleştirmesinin performansı artırdığına dair bişe söylemedim.. Bir bilgim yok dedim..

• Xp için son driver Link tıkla
    biraz dikkat..
  • bunu denedim .NET Framework 2.0 yüklemen lazım diye bi hata aldım.. Tamam onu halledeyim şimdi.. Sağolasın
  • kardeş geç olabilir ama aklında bulun sun die yazıyorum ilk olarak aygırt yöneticisine git ve görüntü bağdaştırıcıları sekmesine çift tıkla ardından ekran kartının ismini görecek sin sağ tıkla ve özellikler de açılan pencerede ayrıntılır kısmı gir ve en üstteki sekmelerden donanım kimliklerine tıkla PCI\VEN_10DE&DEV_0640&SUBSYS_064810DE&REV_A1 karşına bu şekilde alt alta yazılar çıkar en üsttekini kopyala vehttp://devid.info sitesine yapıştır sistemine uygun driver i otomatik olarak karşına çıkaracak tır bu driverin aygıtınla uyuşmaması söz konusu değil by koloy gelsin...!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Ekran kartı çalışmıyor????
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.