Şimdi Ara

Ekran kartı hakkında değişik bir problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar yeni bir sistem topladım;
    AMD FX8120
    Asus Crosshair v Formula
    Gigabyte 560Ti
    Aerocool Strike X One Advance
    Aerocool 750W PSU
    120 GB SSD
    500 GB HDD

şimdi soruna gelirsek arkadaşlar ekran kartımda bi problem olduğunu düşünüyorum yada bende bi problem var
    Anakartın 2. slotuna takıyorum ekran kartını sıkışıklık karışıklık olmasın diye driverini kurmadan once görüntü veriyor monitore ama driverini yükledikten sonra masaüstüne geldiği gibi monitor gidiyor bi 5 sn bekledikten sonra pc kendine res atmış oluyor sebebi nedir aceba çok ugraştım 2 gündür aklıma birşey gelmiyor
    Not : Güvenli modda sorunsuz açıyor :) ama dier türlü ne yaptıysam açılmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: LikeAHELL

iyi akşamlar arkadaşlar yeni bir sistem topladım;
    AMD FX8120
    Asus Crosshair v Formula
    Gigabyte 560Ti
    Aerocool 750W PSU
    120 GB SSD
    500 GB HDD

şimdi soruna gelirsek arkadaşlar ekran kartımda bi problem olduğunu düşünüyorum yada bende bi problem var
    Anakartın 2. slotuna takıyorum ekran kartını sıkışıklık karışıklık olmasın diye driverini kurmadan once görüntü veriyor monitore ama driverini yükledikten sonra masaüstüne geldiği gibi monitor gidiyor bi 5 sn bekledikten sonra pc kendine res atmış oluyor sebebi nedir aceba çok ugraştım 2 gündür aklıma birşey gelmiyor

pm

• İlk slotta sorun olmuyorsa chipset sürücüleri bazen böyle sıkıntılar yaratabiliyor en sağlıklı çözüm malesef format gibi görünüyor ilk başka driver swepeer tarzı programlarla silmeyi deneyebilrisin ama önerim format.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

İlk slotta sorun olmuyorsa chipset sürücüleri bazen böyle sıkıntılar yaratabiliyor en sağlıklı çözüm malesef format gibi görünüyor ilk başka driver swepeer tarzı programlarla silmeyi deneyebilrisin ama önerim format.

Çözüldü ekran kartının güç girişlerini uykusuzluktan yanlış takmişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LikeAHELL

iyi akşamlar arkadaşlar yeni bir sistem topladım;
    AMD FX8120
    Asus Crosshair v Formula
    Gigabyte 560Ti
    Aerocool 750W PSU
    120 GB SSD
    500 GB HDD

pm, pm, pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.