Şimdi Ara

Ekran kartı için güç yetersiz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran Kartı : ASUS EAH3670 512 Mb ATi3870 DDR4 CrsFire HDMI

Almak istedğim ekran kartı bu arkadaşlar . Ama birisi dedi ki :
    ASUS TA915 Gümüş & Siyah 350 W , USB
    kasasının gücü bu kartı çalıştırmaya yetmez. 350 Watt yetersiz ...

Bende ortada kaldım pek anlamıyorum bu işlerden. Kasayı mı değiştirsek, değiştiriceksek ne alsak , power supply almaya kalksan 70 $ daha eklenicek listeye ona şimdilik sıcak bakmıyorum doğrusu. Yoksa yakın verimlilikte 350 W lık güçle çalışabilicek ekran kartları var mı , varsa ne olabilir, yada bu güç eksikliği büyük bi sorun değil mi ? Çok yakın zaman içerisinde bi çare bulmam lazım bu probleme. Yardımlarınızı bekliyorum baya da bi soru sordum : ) , Teşekkür ederim şimdiden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkology -- 7 Temmuz 2008; 11:50:19 >

• yeter, çalıştırır, dönüştürücü adaptörlerle molex den (hdd odd tipi erkek konnektör) , PCIe PEG 6 (dişi, ekran kartı üzerindeki 6 lık konnektör, bazen 8 lik olur) e dönüştürücü kullanmalısın,

Ek not: Palit 9600GT al için rahat olsun, ya da Axle var çok ucuza, 8800GT de kaldırr ama ek olarak takacaklarını bilemiyorum. 3870 in güç tüketimi 8800gt den az, 3 GHz e overclocklu dualcore işlemci ve 8800GT, Q6600 ve 9600GT beraber kaldırıyor o güç kaynakları,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saidakkas -- 7 Temmuz 2008; 12:19:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.