Şimdi Ara

Ekran kartı ile ilgili bir soru.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim 512 MB bellekli ekran kartım var ve kondansatörleri patladı.Birde AGP kart var ama slotuma uymuyor.Sorum saçma ama AGP'deki
    kondansatörleri diğer ekran kartıma aktarabilmem mümkünmü?

• aynı kapasite ve voltajdaysalar değiştirebilirsin ama bir elektronikçiye gidip bozuk olan kondansatörlerinin aynılarını alırsan daha sağlıklı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

aynı kapasite ve voltajdaysalar değiştirebilirsin ama bir elektronikçiye gidip bozuk olan kondansatörlerinin aynılarını alırsan daha sağlıklı olur

Teşekkürler.Birde şu kondansatör denilen şeyi ekran kartından ne ile çıkaracağım?Aynı voltajda değiller.Ekran kartıma aktarıp bilgisayara taksam birşey olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mübarek Johhny ' -- 24 Şubat 2013; 14:04:12 >
  • sen bence hiç dokunma elektronikçiye götür istediğin kondansatörü cüzzi bir rakama değiştirirler ekran kartına zarar verirsin komponentler çok küçük dokunma bence
  • Arkadaşa katılıyorum. Aynı voltajda değilse zaten takmamalısın. Mantıklı geliyor mu sana? Bir elektronikçiye götür, ve ya bilgisayar tamircisine, onda vardır o kondansatörlerden..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.