Şimdi Ara

EKRAN KARTI İLE İLGİLİ ÇOK İYİ ANLAYANLAR GELSİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM İŞLEMCİM İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 2.40 GHz VE EKRAN KARTIM YOK EKRAN KARTI ALICAM VE BUDA MSI R7 240 VE HERKEZE SORDUM NERDEYSE YARISI DARBOĞAZ YAPMAZ YARISI DARBOĞAZ YAPAR DEDİ BEN ALIYIM MI ALMIYIM MI ANLAMADIM LÜTFEN ANLAYANLAR CEVAP YAZSIN

EĞER DARBOĞAZ YAPMAZSA MSI R7 240 ALICAM.

EĞER DARBOĞAZ YAPARSA İŞLEMCİ DEĞİŞTİREMİCEM O YÜZDEN HANGİ EKRAN KARTINI ALIYIM

(İŞLEMCİ DEĞİŞTİR DEMEYİN LÜTFEN)

SHİFTDELETE YÖNETİCİSİNE SORDUM O HİÇBİR ŞEKİLDE DARBOĞAZ YAPMAZ DEDİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZorBeyUral78 -- 12 Şubat 2018; 12:30:17 >

• Bu sanıyorum üçüncü konu.

Tekrar ediyorum. Islemciniz oyun oynamak için değil. Dolayısı ile R7 240 a bile darboğaz yapar. Ama kartın genel performansı da çok düşük olduğundan fazla hissetmezsiniz.

Ama o bilgisayar oyun oynamak için değil internet gezintisi ve video izlemek için. Bu konuyu tekrarlarsanız artık yönetime şikayet etmekten başka çare kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı o makine oynaymaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işlemciyle 3850/3870 ve o ayardaki kartları kullanabilirsiniz.R7 240 kullanabiliriniz. Benzer güçtedir. Ama R7 240 da işlemciniz de güncel oyunlar için yetersiz olduğundan arkadaşlar öneride bulunamıyorlar.Siz hangi oyunları oynayacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 12 Şubat 2018; 18:21:47 >
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Ya ben cs:go tarzı oyunlar oynucam ve niye herkez r7 240 darboğaz yapar diyor ?
  • Cunku dar boğaz yapar. Bende Dell inspiron 530 mt vardı. Onda e2200 işlemci varkene 4 gb ram ddr 2 ile r7 240 taktım. 300w psu lu makine cs go takılıyordu. Bende gittim e8400 alıp taktım. Board destekliyordu ve gayet super calıstı. Sonuc bosu bosuna r7 240 almaaaa ok bizzat kullandım diyorum olmuyor diyorum izmirdeysen gel takalım senin makinaya bakalım :).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs go ya yetmez o işlemci.Ekran kartına besleme yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.