Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Ekran kartı İntel de kaldı nvidia ya nasıl ala bilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, 7 ay önce Toshiba SATELLITE P50t-A-12D marka laptop aldım doğal olarak 7 ay içerisinde program vb. nedenlerden dolayı kasmalar olmaya başladı akabinde bende rahatlamak amacıyla hdd recovery (tek tuş) ile format attım driverları felan kurdu ama ekran kartı dahili (intel) ekran kartında kaldı ne yaptıysam harici ekran kartına çeviremedim Resimlere bakınca da sorunu az çok anlayacaksınız zaten.Bu bilgisayara sahip olanlar bu soruna nasıl bir çözüm buldular veya çözümde bulunabilecek arkadaşlar yardım Lütfen . . .
    Not:İlk aldığımda böyle bir sıkıntım yoktu nvidia da kullanıyordum pc yi !
     Ekran kartı İntel de kaldı nvidia ya nasıl ala bilirim ? Ekran kartı İntel de kaldı nvidia ya nasıl ala bilirim ? Ekran kartı İntel de kaldı nvidia ya nasıl ala bilirim ?

• nvidia nin driverini kurmamıştır büyük ihtimal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurmamış olsa aygıt yöneticisinde ünlem işareti ile belirtmez mi ?
  • Hocam siz NVİDİA OPTİMUS TECHNOLOGY diye bir şey duydunuzmu ? Bir araştırın.
  • Merhaba.önce ekran kartiniza uygun olan güncel nvidia driver'ini kurun.daha sonra açmak istediğiniz programa sağ tıklayarak grafik işlemci ile çalıştır seçeneğinden nvidia'yi seçin sorun çözülecektir.yada driver'ini kurduktan sonra nvidia masaüstüne gelin ordan genel ayarlardan otomatik yerine grafik işlemciyi seçin tüm programları nvidia ile açsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam, bende laptop kullanıcısı iken aynı sorundan muzdariptim ama sonradan bunun bi sorun olmadığını anladım araştırınca ;

demek istediğim pc 2 kartı düzgün bi şekilde görüyor sorun yok tek yapman gereken istediğin uygulamaları NVdia nın yazılımından yüksek performansı seçmen olacaktır.
    Örnek verecek olursam oynadığın oyunları ve kasan programları yüksek performans seç ( Bu arada Programların kasması , program grafik ile alakalı değilse ekran kartından dolayı değil işlemci yada ramdan kaynaklanan bi problemdir) seçmediğin uygulamalar intel de çalışacak zaten ki bu iyi bir şey pil ömrünü dahada uzatırsın laptop kullanıyorsan. ve son olarak ekran kartının driverları güncelmi ona dikkat et.
  • Şunu da eklemek istiyorum ekran kartın zaten oyun gibi uygulamalarda otomatik devreye giriyor, gerek gördüğünde nvdia devreye giriyo duymadıgında intel çalışıyor bu sayede güç tasarrufu en üst seviyeye ulaşıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onurcrew O kullanıcısına yanıt
    Nvidia ge force experiance den umarim bu video sana yardimci olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.