öncelikle forumlarda daha once böyle konular acıldıgını bildigimi söyleyeyim. fakat ben çözümümü o kaynaklar arasında bulamadım. belki farklı yorumlar alırız. ekran kartı : radeon hd 7520g + 7670m dual graphics yazılım : windows 7 ultimate ram : 6gb ddr3 sistem : amd a6 4400M 64bit
pes 2013 le bir örnek verelim ;
pes13'ü en yüksek kalitede calıstırabiliyoruz, hâliyle en düşük kalitede de ama ekran kartı öyle cok ısınıyor ki ,
maçın ilk yarısı bir problem yok. ikinci yarısı artık o donmalardan, oynadıgınız oyundan keyif falan alamıyorsunuz.
sadece pes 13 e ait bir olay degil bu farklı oyunlar içinde geçerli..
cevaplarınızı bekliyorum :((
Diz üstü sanırsam. Soğutucular var ayrı satılan. Onlardan edinip sorunu çözmeye çalışın.
dogru söylüyosunuz, pc alalı 1 yıl olacak ben hala sogutucu alıcam. umarım işe yarar bi çözüm olur
quote:
Orijinalden alıntı: swoorr
dogru söylüyosunuz, pc alalı 1 yıl olacak ben hala sogutucu alıcam. umarım işe yarar bi çözüm olur
Laptopu alalı 1 yıl olduysa ızgaraları tıkanmıştır tozdan. Ne kadar titiz olursanız olun ızgaralar 1 yıl sonra tıkanmaya başlıyor. Servise gönderin temizlesinler. Laptop geldiğinde çok ferah çalışacaktır. Temizleme işi uzun sürmüyor. 1-2 gün serviste kalıyor (asus), diğerlerini bilemem.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme