Şimdi Ara

Ekran kartı Isınma Problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 5 yıllık bir dizüstü casper nirvana var. Ekran kartım 1gb Nvidia Geforce G105 (512 ayrılmıs bellek) ne yaptıysam ısınma problemini cözemedim bilgisayarı ilk actıgımda 72 derece hiçbirşey yapmadıgım halde sadece izliyorum 80 derece oluyor ve 82-80 arası gidip geliyor sonra oyunu acıyorum ve actıgım oyun görüntü kalitesi cok düşük her bilgisyarın kaldırabilecegi oyunlar Cs 1.6 ve Knight Online oyunu acıyorum 5 dk oynamam içerisinde inanılmaz kasıyor ve direk 108 derece oluyor ekran kartı. oyunu kapıyorum 88 e iniyor şuan oyunu kapadım ve bu konuyu yazarkenki sıcaklıgı 82 oyun acıyorum 108 kapıyorum 82 macunu daha yeni yeniledim yenilemeden öncede böyleydi böyle oldugu için yeniledim zaten birşey değişmedi fan yeni sorunsuz calısıyor hiçbiryerde toz yok heryeri temizledim. daha ne yapayım lütfen yardımcı olunn. Altında sorunsuz calısan sogutucuda var. Yani anlıycanız sogutmak için herşeyi yaptım ama bir türlü cözemedim bu sorunu.

• ++++
  • Ekran kartı driver'ı bazen böyle problem yaratabiliyor. Driver güncel mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet güncel. güncel değildi ısınma problemi vardı oyun performansı 4.0 dıı güncelledim oyun performansı 4.9 oldu ısınma gene aynı sekil.
    mesaşınız için teşşekkür ederim. sizce ne yapabilirm?
  • Bilemedim. Ben de eski bi nirvana kullanıyorum, geçenlerde ekran kartı anormal ısınmaya başladı, drriver sweeper programıyla driver'ı komple kaldırdım yeniden başlatıp güncel driver'ı kudum, bir daha yeniden başlattım, düzeldi. Bir de bunu deneyin.

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Dediniz şeyi denicem durumu burdan size bildiririm... yardımınız için teşekkür ederim.
  • Bişey değil. Sonucu buraya yazarsınız.

• Temizle kartı

• Hangi driveri kurduysam gene aynı herşey tmm cpu soguyor ama ekran kartı bir türlü sogumuyordu sogutma sistemindede hata yoktu gpu nun teması varmı diye kontrol ettim işi garantiye almak için kalın bir macun sürüp sac kurutma makinesiyle hafif sertleştirdim üstüne sogutucu boruları kapatıgımda değdiginden artık kesin emindim ve sorun cözuldu 74 derece .d ouyun esnasında 85 oluyor ve kasma problemim yok. yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.