Bildirim
Ekran Kartı Isısı 60-70 C ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence normal bi müdahaleye gerek yok gibi.. -
Evet normal bi sorun olmaz merak etme -
Teşekkür ederim heralde normal diyorsunuz. Birde rivetuner kullanıyorum ayarladığım ayarlar windows yeniden başlatınca bi müddet sonra eski haline geliyor nedeni nedir acaba??? -
o ayalarını yaptıın yerde windows u açtıında bunları kullan die bişi olması lazım.. tam ing sini yazamıorum kusra bakma çünkü program yüklü deil -
Evet o işaretli zaten ama ne hikmetse eski haline donuyor ilk kartı taktığım haline bende anlamadım valla -
apply setting at startup die bir şık var overclock bölümünde orayı tiklemen gerek -
Arkadaşlar saolun bilgileriniz için... reckLessdark o dediginide yaptım zaten ama ne hikmetse hep eski ayarlarda açılıyor Neyse ben bulurum bunu. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X