Şimdi Ara

Ekran Kartı kitlenme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bende palit 8600 gt ekran kartım var. Oyunlarda önceleri grafik kaymaları oluyordu yani mesela adamın elinden bi uzantı çıkıyo sonsuza gidiyor gibi böyle değişik şeyler ve bugün the witcher ı yüklediğimde oyun açılır açılmaz kitlenmeye başladı öncesinde crysis oynadım rahat oynuyordum sonra o da oyunun ortasında taklıp acayip sesler çıkardı. Dx testleri yaptım bi sorun yok önceki driver ı denedim fark etmedi. Sıcaklık boşta 45 derece gibi yük altında ise 60 a kadar çıkıyor sizce sorun nedir? Garantiye mi yollayayım?

• Dün tüm donanımlarımı test ettim diyebilirim işin tuhaf tarafı herhangi bir hata alamadım. Ne HDD ne RAM'ler de hiçbir sorun yok ayrıca rhtdribl adlı programla ekran kartımı yük altına soktum yaklaşık 45 dakika çalıştı fakak herhangi bir bozukluk veya sorun olmadı. Gece crysis'e girmeye çalıştığımda ekran karıncalandı ve hiçbirşey okunamıyordu yine aynı şekilde the witcher içinde aynısı geçerli. Ekran kartımdaki problemi net olarak anlayabilmenin bir yolu var mı acaba? Gerçekten yardıma ihtiyacım var teşekkürler.
  •  Ekran Kartı kitlenme problemi
    arkadaşlar bu da açıklayıcı bir resim olsun diye...
    Ayrıca birşey daha fark ettim ilk XP ye girerken o mavi çubuğun dolduğu ekran önce hafif siyah biçimde biraz bekliyor mavi çubuk geçmiyor biraz bekledikten sonra netleşip işlem yapmaya başlıyor
  • Az önce yarım saat kadar crysis oynadım hiçbir sorun yok
  • Ekran kartı sürücüsünü güncelleştir, oynadığın oyunların yeni yamasını kur ve HİS hd2600pro var bende bende atiler çok sorunlu diye ağlıyordum bu haberin ile moralim düzeldi artık Bence sorun oyunlar ile ekran kartları arasında seknorize eksikliğinden olsa gerek.
  • the witcher'a girdiğimde yine aynı sorun kafamı çevirdiğim anda grafikler işte böyle oluyor
     Ekran Kartı kitlenme problemi
  • Ekran kartımın son sürücüleri yüklü The Witcher'ın yamasını şu anda indiriyorum of valla ömrümden ömür gitti ya... Anlayamıyorum sorunun nerede olduğunu bir türlü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda birde ekran kartımın bios'unu update etmek istiyorum. Bana Palit 8600 GT için bios update'i nereden bulabileceğimi söyler misiniz? Tüm riskleri göze alıyorum
  • Ben az önce update ettim. Anakartının sitesine git. Download bölümünde vardır. Kendisi yüklüyor out of date ise. Sana bir uyarı bir kurtarma disketi oluştur. Yoksa uğrasırsın. Gece uyumadım ve sabahın 6 sında yaptığımdan bodoslama yaptım güncellemeyi. Allahdan birşey olmadı.

Sorunun ise oyunlar ile kartın arasındaki sekronizasyon hatasından. Hotfixleri muhakkak çıkartıyor oyun firmaları. Bunları kontrol et. Olmadı geri ver kartı.

Edit: The witcher'ın ingilizceyse nerden indirdiğini pm atar mısın? Ben indirdim çekçe cıktı:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleli81 -- 19 Şubat 2008; 6:38:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: charmashaoki

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda birde ekran kartımın bios'unu update etmek istiyorum. Bana Palit 8600 GT için bios update'i nereden bulabileceğimi söyler misiniz? Tüm riskleri göze alıyorum

http://www.xpertvision.eu/ belki burada vardir........
  • Arkadaşım teşekkür ederim ilk link'den birşey anlayamadım 2. de de bulamadım herhangi birşey :( Yine crysis oynarken görüntülerde abuk şeyler oluyor çıkıp giriyorum düzeliyor nasıl bir hata anlayabilmiş değilim açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: charmashaoki

Arkadaşlar merhaba bende palit 8600 gt ekran kartım var. Oyunlarda önceleri grafik kaymaları oluyordu yani mesela adamın elinden bi uzantı çıkıyo sonsuza gidiyor gibi böyle değişik şeyler ve bugün the witcher ı yüklediğimde oyun açılır açılmaz kitlenmeye başladı öncesinde crysis oynadım rahat oynuyordum sonra o da oyunun ortasında taklıp acayip sesler çıkardı. Dx testleri yaptım bi sorun yok önceki driver ı denedim fark etmedi. Sıcaklık boşta 45 derece gibi yük altında ise 60 a kadar çıkıyor sizce sorun nedir? Garantiye mi yollayayım?

servise yolla muhtemelen kartın ramleri sorunlu
  • Evet yarın yollayacağım sanırım of bekle bekle gelmez şimdi... İlgilenen herkese teşekkür ederim.
  • Nedense bu sıralar kartlar sürekli problem vermeye başladı.. @charmashaoki arıza notunu detaylı bi şekilde anlat.. Onlarda bu sayede detaylı bi teste tabii tutarlar.. Hadi kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.