Şimdi Ara

Ekran kartı kondansatör değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda benzer 2 konu daha açmıştım, umarım bi sorun yaşamam, pek bilmediğim için sormak istediğim bir konu var ekran kartımla ilgili

Alttaki resimde görüldüğü üzere toplam 10 adet kondansatör var ekran kartında (sanırım güç beslemesinde) bunları yakından incelediğimde diplerinden şiştiğini fark ettim, bunun üstüne de ekran kartı yoğun güç kullanımında cızırtı tarzı bir parazit ses çıkarıyor. Bu kondansatörleri değiştirmek istiyorum fakat aynı değerlerini ne yazık ki Türkiye'de bulamadım. Yurtdışından sipariş vermeye çalıştığımda ise +50-60 dolar kargo ücreti tutuyor, takdir edersiniz ki 10 parça kondansatöre de 500-600 lira vermek istemiyorum. Türkiye'de ise birkaç benzerini bulabildim.

560uf yerine 680uf

270uf yerine 330uf

820uf yerine ise 1000uf

taksam bir sorun yaşar mıyım? Yoksa illa aynı değerlerde bulmam mı gerekiyor?

Bir de bir soru daha sormak istiyorum. Kartta bulunan kondansatörler katı kondansatör diye geçiyormuş ve ısıya daha dayanıklılarmış. Benim bulduklarım klasik tipte kondansatörler, bir sorun yaratır mı acaba?

Ekran kartı kondansatör değişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreAkner -- 3 Nisan 2021; 19:9:32 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı oksitlenme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.