arkadaşlar benim bu özelliklere ait bir ekran kartım var ve ben 2007 veya başka bir otun oynarken bilgisayarımda kasama oluyor yeterli deil mi yükselkmelimiyim yoksa Aygıt Tanımı RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation) Bağdaştırıcı Dizgisi RADEON 9200 SE Family (Microsoft Corporation) BIOS Sürüm BK-ATI VER008.015.073.000 Yonga Türü RADEON 9200 SE AGP (0x5964) DAC Türü Internal DAC(500MHz) Yüklü Sürücüler ati2dvag (6.14.10.6462) Bellek Boyutu 128 MB
ekran kartın gayet iyi ram ve diğer özellikleri söylersen daha kolay yardımcı oluruz. ve hangi oyunun 2007 si
ram miktarınız ne ram in oyuna etkisi büyüktür e.k fazla ısınınca oyunda kasmalar söz konusu oluyor malesef. ekran kartınızın fanını bir kontrol edin ve temizleyin eğer e.k yeni alacaksanız X1000 serisine bie göz atmanız yerinde olacak
ekran kartın giriş seviyesinde yani çok düşük sayılır hatırladıgm kadarıyla kullananların hiç biri memnun degildi
eger iyi bi oyuncuysan ekran kaartını degıstırmeslısın bu kartla 2006 ve ya 2007 yapımı oyunlar oynaman zor
quote:
Orjinalden alıntı: ozan_sanlik
eger iyi bi oyuncuysan ekran kaartını degıstırmeslısın bu kartla 2006 ve ya 2007 yapımı oyunlar oynaman zor
tamamen haklı yeni oyunlar için ekran kartın benimki gibi dede oldu artık
6600GT hem fiyatları çok düştü hemde gayet performanslı