Şimdi Ara

Ekran Kartı kutusundaki bandrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün Vatan'a gittim,Asus GTX 770 o.c. directcu ii modelini almayı dusunuyordum ancak kutuların açıp kapama yerine bandrol konulmamış,yani kutular açık :)
    Sorduğum da Asus Türkiye'ye bu şekilde dağıtıyor denildi.Fakat Zotac modellerinde ise o yapışkan vardı.(Dikkat ettim çünkü zamanında almış bulunduğum agp 8x kartımda sorun yaşayıp değiştirmiştim)

sizce gtx 770'i bu şekilde almalı mıyım?
    Bir de monitör çıkışım VGA,dalgalanma sorunu vs. herhangi bir şey yapar mı ?

farklı ekran kartı önerilerini de,nedenleriyle alabilirim,fikirleriniz değerlidir :) (1100tl bütçem var)

Sistemim de şu şekilde:

ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART

AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI

GSKILL 8GB RIPJAWSX DDR3 1866MHZ CL10 TEK MODÜL RAM (2 adet)

CORSAIR 120GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD (555MB OKUMA / 515MB YAZMA)

AEROCOOL STRIKE-X One kasa , 750w P.S.U. 12v çıkıştan alınan max güç 600w

şuan kullandığım ekran kartı: ATI RADEON HD 4670 1GB/128BIT

yardımlarınızı bekliyorum,teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ummm -- 20 Aralık 2013; 19:08:17 >

• ummm U kullanıcısına yanıt
    Bence riske etmeyin hocam boşuna uğraşır durursunuz. Nerede oturuyorsunuz , çevrenizde başka vatanlar varmı bilemiyorum ama aynı karta başka vatan mağazalarında açılmamış şekilde bulmaya çalışın bence. Çünkü az para değil bir de sıfır alıp uğraşıp koşturduğunuza üzülürsünüz
  • O konularda vatana güven olmaz
    İade olan ürünleri tekrar satıyor bazen vatan pc
    Üstelik 10 tl lik farelerde bile bandrol var 1100 tl lik asus 770 de mi olmayacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi yanıltmak istemem ama bence okadar kafaya takmayın etiket olayını eger bütün ürünlerde yoksa problem yok bence bende asus 770 aldım ama varmıydı yokmuydu hatırlayamadım şuan içindeki içeriklerin ambalajlarına bakın eksik gedik varmı yokmu diye kontrol edip alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran kartı oksitlenme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.