Şimdi Ara

Ekran Kartı mı, yeni bir Bilgisayar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sizlere danışmak istediğim bir konu var.
    Kendi yağında kavrulan bir bilgisayarım var ama artık 10 yıllık bir emektar olduğu için kasılmalar haliyle var. Ağırlık olarak bir takım grafik çalışmalar yapmak için kullandığım bir bilgisayar. Fakat büyük ölçekli çalışmaları inanılmaz derecede kasmakta ve bu durum beni baya bi gerdi.

Şimdi sormak istediğim, yeni bir bilgisayarmı almalı yoksa yeni bir ekran kartı beni bir süre idare edermi?

İşletim: Pentium D / Çift Çekirdek / 2.80 Ghz
    Ram: 2.5 Gb
    Ekran kartı: - on board.

Orta halli (256 veya 512) ekran kartı alsam, işimi görürmü ?

• Müdür bence sen sistemi değiştir, o sistem her an yarı yolda bırakabilir diye düşünüyorum, bütçe verirsin güzel bir sistem öneririz ama illede ekran kartı takıcam diyorsan 2. elden hd 67xx tak ama dediğim gibi yeni sistem gerek sana.
  • Yani o ekran kartları orta halli değiller artık. Orta halli bir ekran kartı günümüzde gtx950 falan oluyor yeni sistem şart hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voltran1

Müdür bence sen sistemi değiştir, o sistem her an yarı yolda bırakabilir diye düşünüyorum, bütçe verirsin güzel bir sistem öneririz ama illede ekran kartı takıcam diyorsan 2. elden hd 67xx tak ama dediğim gibi yeni sistem gerek sana.

quote:

Orijinalden alıntı: AsdesF

Yani o ekran kartları orta halli değiller artık. Orta halli bir ekran kartı günümüzde gtx950 falan oluyor yeni sistem şart hocam.

hehe doğrudur ben en son bıraktığımda orta halli onlardı :) Sağolun arkadaşlar, sistem değiştirmek tabiki benimde önceliğim aslında ama şuan ona ayırabilecek durumum olmadığından sormuştum ekran kartı alsam kurtarırmı diye. Peki çıkma hd 67xx bulsam, grafiklerde bir süre işimi görürmü? en azından durumu düzeltene kadar.

• MRS.DH kullanıcısına yanıt
    Yani görür senin beklentine göre idare eder seni hocam.

• o bilgisayara vida bile alma artık.yeni sistem...
    Sanmam darboğaz yapacaktır işlemci. Masraf yapmak pek mantıklı değil ama yine de yüzde yüz verim alamasanızda elinizdekinden iyi olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar tesekkur ederim cevaplariniz icin, karar vermeme yardimci oldunuz sagolun.

• Sistemi değiştir kanka
  • New system is coming...
    Yeni sistem toplayabilirsen topla ama olmaz diyorsan HD 67xx de işini görür bir süre

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Güç kaynağının yettiğini ve çözünürlüğün 1024x768'den düşük olmadıığını varsayarsak, 6570 2gb alabilirsiniz.Aynı kartın ikinci elini 80-100 arasıına bulursunuz.Anakart izin veriyorsa rami de 3gb ve üzerine çıkarın.Yeni sistem alana kadar idare ettirir.

http://www.netsiparis.com/powercolor-hd6570-ekran-karti-2gb-128bit-ddr3-pcie
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-hd-6570-ekran-karti-2-gb-128-bit-307746973/detay

Not:SAhibinden'deki satıcıyı tanımam.Sorumluluk sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 26 Haziran 2016; 10:46:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.