Şimdi Ara

Ekran kartı mı yoksa İşlemci mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, i7 9700k ve 1080 ti’dan oluşan sistemim var. Psu Corsair Rm850x. Sistemi upgrade etmeye başlayacağım fakat önce ekran kartını mı 4070 ti’ya çekeyim yoksa işlemciyi mi i7 13-14 serisine çekeyim karar veremedim. 4-5 ay ara ile yapmayı düşünüyorum bu işlemleri. Bu arada oyunları 2560x1440 oynuyorum genelde. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Öncelik olarak ekran kartınızı değiştirmenizi öneririm

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Buna bağlı olarak bir sorum daha var. 4070 ti mi yoksa 4070 super mi önerirsiniz ? Marka tavsiyesi de varsa alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: SplashyatoM

Teşekkürler. Buna bağlı olarak bir sorum daha var. 4070 ti mi yoksa 4070 super mi önerirsiniz ? Marka tavsiyesi de varsa alabilirim.
    Marka olarak şu iyidir diyemem fakat 4070 ti biraz daha iyidir.

• bende i5 9600KF + 6900XT var (6800 den düşüğe denk gelmişti sıfır hem de) 700W Psu ile kullanıyorum. Sistemde 24GB bellek var ve kasanın tüm fanlarını yeniledim. İşlemcide OC yok Turboda çalışıyor.

Hazır kurlar tutulurken bir de üstüne Deve gelmeden sistemi yenilesemmi dedim ama mevcut sisteme yazık olacak

bana sorarsan iyi bir 6800XT al geç. o işlemci ile 60fps üstüne çıkarsan dar boğaz olur ama 4000 serisi bir kart için sistemi komple değiştirmen lazım

Ekran kartı mı yoksa İşlemci mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebenama -- 8 Nisan 2024; 17:22:49 >
  • Tüm sistemi değiştirin. 4070 gibi kart ile mevcut sistem dar boğaz yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-744329BC8 -- 8 Nisan 2024; 22:45:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.