Şimdi Ara

Ekran kartı nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://hizliresim.com/BXBdg9

Beyler Watch dogs vb oyunları oynamam için neleri yükseltmem lazım ekran kartım nasıl ?

• Gtx 750 ti ile watch dogs u full hd medium high oynarsınız
  • smt.tsc S kullanıcısına yanıt
    4 gb ram daha eklenebilir. Ekran kartı olarak msi öneririm ama asus ta iyidir.
  • Casperi gördükten sonrasını okumadım kasayı atın camdan aşağıya yeni kasa toplayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chosniel_TR C kullanıcısına yanıt
    Parasını siz vereceksiniz ama dimi
  • HaypurTiryading kullanıcısına yanıt
    Hazır masaüstü alarak parasını çöpe atmış zaten bilgisayarı alırken söyleyecekti toplayacaktık güzel sistem şimdi ekran kartı alacak psu yetmeyecek psusunuda değiştirecek işlemci dar boğaz yapacak işlemci değiştirecek sonrasında merdiven altı üretilmiş anakart sağolsun işlemciyi eline alacak anakart değişecek ulan niye kasıyor bu hala diyecek tabiki minicik tek egzozlu kasa hava akımını sağlamadığı için neyse güzel özetledim bence gta 5, watch dog tarzı oyunlar için kasayı çöpe at yenisini topla yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosniel_TR -- 18 Haziran 2014; 1:17:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum casper ne ya :) Kendi elinle masaüstü toplarsan emin ol daha ucuza gelir ve daha performanslı bir bilgisiyar olur.Burda sana yardımcı oluruz
  • Üzülüyorum böyle kurbanlara..
  • Bana bir kasa toplayabilirmisiniz ozaman 1500 tl civarında
    Yeni kasa toplamana lüzum yok işlemcin iyi
    4gb ram+güçkaynağı+ekran kartı alsan
    4Gb ram 100 tl civarı
    güç kaynağı Corsair Vs 650fiyatı uygun 150 tl
    ekran kartıda SAPPHIRE R9 270X DUAL-X OC 500Tl
    Toplamda 750 tl ye sistemin canavar gibi olur istersen ssd eklersin
    SAMSUNG
    120GB 840 EVO SATA 3.0 220 tl
    Hazır alarak kötü yapmışsın fakat çöpe felan at diye atıp tutanlara bakma sen, parayı sokakta bulunuyor sanıyorlar sanırım kendileri 1 TL nin hesabını yapar çoğu, biraz masrafla düzelir anakart ve işlemci iş görüyor üstteki yorum yapan arkadaş önermiş zaten ram + gpu ile düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven~ -- 18 Haziran 2014; 23:05:08 >
  • Eyvallah kardeşim sağolun @Raven~ @brsaltnc
  • Bir tane GTX660 çok iyi işini görür, tabi power minimum 450 olması gerekli. Diğer donanım gayet güzel hazır olması birşey değiştirmez sonuçta içerisindeki her parçanın tek tek garantisi var.
    Ram de ilk aşamada gereksiz, ben de 4GB ram ile birlikte Windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum 2.5 Gbtan yukarı çıkmadı kullanımı bugüne kadar hertürlü yeni oyunu Ultra da oynuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_kuyucu -- 19 Haziran 2014; 2:10:26 >
    ramler yeterli diyelim simdilik.
    İslemcide iyi anakartta idare eder diyelim sana guzelindn e.kartı ve psu lazım butceni soyle en iyisini soyleyelim.

• konuyla alakası yok ama casperi bence küçümsemeyin kötü marka deil birde en uygun fiyata pc alıryorsunuz bende casper kullanıcıyım hiç sorun çıkartmadı saatlerce oyun oynamama rağmen
  • 500-0750 tl civarı işte
  • Casper mesajından sonrasını okumadım arkadaş haklı casper konusunda ekran kartı olarakta asus un soğutucusundan memnun değiller diye biliyorum ben ati radeon hd6950 kullanıyorum XFX soğutuculu gayet güzel
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.