Şimdi Ara

Ekran Kartı Olmayan bilgisayara Windows 7 yükleyen arkadaşı tebrik ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar masaüstüm bilgisayarım 6 aydır tamirdeydim anakartı yanmıştı bunun üzerine ben 200-400 arası bi miktar verip yaptırıcaktım güzel bir şekilde hani babalarımızın "benim arkadaşım bilgisayarcı o yapar" sözü vardır ya aynısı bende oldu 6 ay önce götürdü kasayı ben yaptırsaydım 2 haftada olucaktı dün geldi bilgisayarcı arkadaş win 7 yüklemiş anakartı değişmiş ama acayip kasıyor bi pencereyı nerdeyse 30-40 saniyede kapatıyor zaten internette gezinmek imkansız dxdiag dan ekran özelliklerine baktım yaklaşık top bellek yok diyor sistem ayarlarından baktım ekran kartı yok diyor ya anakart ile ekrankartı uyumsuz bilgisayar görmüyor yada adam ekran kartı dedi takmadı öncede onboard ekran kartı vardı 128 mb bide adam 100 lira almış yahu adama sorarlar sen anakart ile ekran kartını nasıl 100 liraya aldın ?

Ne yapmalıyım arkadaşlar bilgisayarda ekran kartı yok herhalde yada görmüyorda olabilir şimdi adama sen ekran kartı koymamıssın diyemem koydum der çıkar işin içinden.

• Goruntuyu nerden aliyorsun monutoru nereye bagliyorsun kasada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Goruntuyu nerden aliyorsun monutoru nereye bagliyorsun kasada

adını unuttum şimdi hani iki mavi kablo var yahttp://images.gittigidiyor.com/6249/S-LINK-SL-VGA10F-15pin-M-F-10M-Monitor-Pc-Kablo__62499042_0.jpg adını unuttum bu kablo işte bi ucu monitörün arkasına diğeride kasanın arkasına taktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdoganberkay -- 11 Ekim 2015; 15:50:56 >
  • bu tür kablonun kasada bağlanabileceği tek yer var zaten hocam :D
  • Ektan karti olmayinca ekran karti yuvasina degilde anakart yuvasina takilir kablo herhalde anakart eski bu yuzden 128 mb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 secenek var anakarta takiliyorsa ekran kartiniz yoktur harici karta takiliysa vardir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantığa bak nereye vga takıyorsun adam belki apu kullanıyor.

Kasanın kapağını açınca anakartın alt taraflarında uzun bir slota takılı fanlı veya demir soğutmalı 90derece açıyla duran bir kart var mı?Varsa üzerindeki etikette ne yazıyor?

Ekran Kartı Olmayan bilgisayara Windows 7 yükleyen arkadaşı tebrik ediyorum
  • arkadaşlar sorunum çözülmüştür cevap yazıp yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim , slimdriver yükledim bilgisayardaki eksik olan tüm driveleri yükledi sürücüleri güncelledi halloldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.