Şimdi Ara

Ekran Kartı Olmuyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartını aldım soketede uydu fakat driver yüklüyorum herşey okey yükledikten sonra yediden başlat diyo başlatıyorum buraya kadar herşey harika fakat açıldığında bakıyorum ki ekran kartı falan yok pcde bana acil cevap atar mısınız acaba ekran kartı pcyemi uymadı

• Ekran akrtı modeli ve anakart modeli ne hangi driveri yüklenin bilgi verirsn sana yardmcı olabilirz
  • Öncelikle fazla anlamam bu işlerden mağzur görün :)

Ekran kartı GT 630 DDR3 1GB 128 BİT driver cdsinde driverı yükledim

anakart da nerden bakılıyo tam emin değilim ama dxdiag dan baktın sanırım PT880PRO-A yazıo böyle bi anakart var mı onuda bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım olduğu ortada sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whizzer -- 5 Haziran 2013; 11:23:38 >
  • ama sokete uyduktan sonra başka bi sorun olur mu sonuçta sokete uyuyo
  • Fazla zamanım yok bu işi çözmem lazımda forumdaki mesajda onaylanıcak falan uzun iş bana bilen birinin yol göstermesi lazım öncelikle fazla anlamam bu işlerden mağzur görün

GT 630 DDR3 1GB 128BİT ekran kartı ana karta tam nerden bakıldığını bilmiyorum ama sanırım PT880PRO-A dxdiagdan baktım driverda ekran kartı kutusunun içinden cıkan cd deki driverı yükledim pcye ama şöyle de bi duurm var önceki ekra kartı diğer soketteydi dandikdi baya o o ekran kartı diğer soket şimdikinden daha küçüktü yeni aldığım ekran kartını taktığım soket daha önce hiç kullanmadığım diğer soket ama sonuçta monitör kablosunu ona başladım üzerindeki fan falanda çalışıyo yani o sokettde sorun yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı çalışmıyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.