Şimdi Ara

Ekran kartı Önemli !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI Nvidia GeForce GTX 960 2GB 128Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 GİBİ BİR EKRAN KARTIM VAR SİZCE 420 WAT GÜÇ KAYNAĞI YETERLİ OLURMU ?

BU ARADA SİSTEM BİLGİLERİM

ANAKART:ASUSTeK Computer INC. P8H61-M LX (LGA1155)
    İŞLEMCİ:İNTEL CORE İ5 4670
    RAM:8GB

• MSI GTX 960'için 420 watt güç kaynağı yeterli olur hocam çünkü Nvidia'nın tavsiyesi minimum 400 watt kullanılması yönünde:

http://www.geforce.com/hardware/desktop-gpus/geforce-gtx-960/specifications
  • salimevci S kullanıcısına yanıt
    Ben olsam işi sağlama alıp min 500 w psu ile kullanırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Peki şunu sormak istiyorum bu ekran kartı anakartım ile uyumlu değilmi bikaç kişi değil dedi ama bi sormak istedim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimevci

Peki şunu sormak istiyorum bu ekran kartı anakartım ile uyumlu değilmi bikaç kişi değil dedi ama bi sormak istedim ?

Hocama sorduğunuz soruya atlamış gibi olacağım ama yazmazsam çatlarım. Bilenden değil,bilmeyenden değil,bildiğini sanandan korkacaksın diye bir söz var.İnsanlar yanılabilir de arkadaşlarınız yanılma payı çizgisinisini geçip sallama sınırına girmişler.Ayrıca GTX960'ı sıfır alacaksanız sakın ama sakın 2GB'lik versiyonunu almayın.4GB olanı modellerinden birini alın.En düşük fiyatlı 4GB 960,Zotac Amp Edition olması lazım.2Gb modeliyle arasında 80 lira fiyat farkı var ama performansa çok etkisi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Ocak 2016; 1:05:28 >
  • Anakarta uyumlu degil diyen arkadaslari umursamayin. Kesinlikle yukarida arkadasin dedigi gibi 4gblik versiyonunu alma imkaniniz varsa alin. Ayrica guc kaynagi gercek 420w ise sinirda calistirir ama yetersiz geldigi zamanlar da olabilir ya da bilgisayar bilesenlerine zarar gelebilir uzun vadede. Guc kaynaginin 12V kanalindan kac amper verdigini biliyorsaniz yazin. Bilmiyorsaniz resmini atin guc kaynaginin ya da markasini yazin daha iyi yardimci olalim.

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gb istettim kargoya verilmedi istettim yani. Bide bu 100 ME serisi GTX'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salimevci -- 25 Ocak 2016; 1:19:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bütçenizi ayarlayabiliyorsanız kesinlikle 4GB olanı almanızda ısrar ediyorum.İptal edin siparişi arayın 4GB olan modeli isteyin.Memnun kalacağınıza garanti veriyorum.Daha somut bir örnek isterseniz aynı güçteki iki karttan biri 2GB diğeri 4GB olsun.Oyunlarda yüksek ayar açmak istediğinizde 2GB olan kartla açamazken,4Gb olan kartla açabileceksiniz.GTX960 her ne kadar 4GB vramin tamamını kullanacak güçlü bir gpuya sahip olmasa da,3GB+ vramli ekran kartı alırsanız paranızın karşılığını almış olursunuz.2GB olan hiçBir karta o kadar parayı vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Ocak 2016; 1:38:03 >
  • Hocam 420w falan diyorsunuz da önemli olan 12v kanalı. 12v den kaç watt veriyor?

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle siparişi verdim hepsiburadadan rezalet bi site iptal etmek çok zor arıyorum ulaşamıyorum. Ancak 2GB da yeterli olmayacakmıdır sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: salimevci

Hocam öncelikle siparişi verdim hepsiburadadan rezalet bi site iptal etmek çok zor arıyorum ulaşamıyorum. Ancak 2GB da yeterli olmayacakmıdır sizce ?

Alınırken biraz daha verip 4gb alınması daha makbul.
    sınırda yeter alcaksan 4gb 960 alın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.