Şimdi Ara

Ekran Kartı Önerilerinizi Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İntel Dual Core 2.8 Ghz İşlemci

Kingston 3 gb Ram

Ati Radeon x1550 512 mb 128 bit DDR2 ekran kartı ( Hic memnun Deilim :) )

Windows Vista Home Premium Service Pack 1

Lütfen sisstemime en uygun ekran kartı (100-200 TL arası olması tercihimdir) tavsiyelerinizi bekliyorum simdiden tesekkürler.

• PSU nedir? MArka ve güç?
  • HD 4850 alabilirsin,
    ama güç kaynağı ve monitörde önemli, onların özelliklerinide yazsan iyi olur.

ayrıca işlemci core2duo mu yoksa pentium D mi?
  • PSU yalnıs hatırlamıyorsam 450 ama su anda ofisteyim aksama daha rahat ve dogru cevap verebilirim işlemci ve monitöre gelince işlemci Core2Duo 2.8 Ghz Monitör ise Samsung 2033 20'' LCD işlemciyi yeni değistirdim ve değiştirmemdeki en büyük etken GTA 4 faktörü önerilerinizi bekliyorum
  • http://www.teknofiyat.com/?search=hd4850&altlimit=&ustlimit=

HD4850 alabilirsiniz, inventusta 200 lira.
  • 20" monitör için uygun mudur bilmiyorum ama
    Palit 9800 GT + 1Gb DDR 3 256 bit ekran kartını öneriyorum

ben kullanıyorum o kartı 19" geniş LCD ekranda Full çözünürlük full detay oynayamadıgım oyun yok GTA 4 CRYSİS Warhead da dahil

Crysis i 1440x900 de MAximum detayda oynuyorum hçi overclocksuz 35 FPS civarında alıyor

bu kartı öneririm Windows üzerinden anlık fan kontrolu sıcaklık göstergesi gene windows üzerinden Ekran kartına Overclock yapabiliyorsun yanlıs hatırlamıyorsam 230 WAtt alıyordu PSU yeter mi bilmem ama benim tavsiyem bu
  • benimde aklımda aslında hd 4850 ve GeForce 8800GS vardı fakat GF un 348 mb olması aklımı biraz karıstırdı dogrusu fakat büyük bi ihtimalle karsıma sürpriz bir kart cıkmazsa HD 4850 alacak gibiyim ama palitide degerlendirebilirim sagolun yardımlarınız icin diger önerilerinizede acıgım.
  • 8800gs ne yav...
    hd4850yle yan yana ismi anilir mi... isterse 10gb ramli olsun

9600gtden zayif kart...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robert mugabe -- 10 Ağustos 2009; 20:35:55 >
  • arkadasım aslında bende isterim hd4850 almak :D fakat beni biraz asıyor :) vede gerek burada gerekse diger forumlarda okudugum 8800gs nin kendisinden beklenmeyecek seviyede yüksek performans ve sessiz oldugunu okudum fiyat/performans oranı en iyi kartı alacagım inşallah :)
  • arkadaslar birde istanbul avrupa yakası özelliklede mecidiyeköy civarlarında eski donanımımı ( core2duo 1.6 Ghz işlemci 1 gb ram ve asus ati radeon x1550 ekran kartı ) mı verip alacagım ekran kartından fiyatını düserebilecek bir yer bilen varmı ha birde bu söylediklerim ortalama ne kadar tutar bir bilgisi olan varsa vede paylasırsa cok sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: extraslan

arkadaslar birde istanbul avrupa yakası özelliklede mecidiyeköy civarlarında eski donanımımı ( core2duo 1.6 Ghz işlemci 1 gb ram ve asus ati radeon x1550 ekran kartı ) mı verip alacagım ekran kartından fiyatını düserebilecek bir yer bilen varmı ha birde bu söylediklerim ortalama ne kadar tutar bir bilgisi olan varsa vede paylasırsa cok sevinirim :)

Bunu forumun 2. el bölümünde yapabilirsiniz...
  • peki sagol yardımın icin
  • arkadaslar yaptıgım arastırmalarda aklıma winfast Nvidia 9600GT 512 mb 256 bit GDDR3 (DX10) ekran kartı cok fena bicimde yattı bu kartı nasıl bilirsiniz vede diger önerileriniz nelerdir ?(GTA 4 ü akıcı bir sekilde oynatmasını göz önünde bulundurursanız sevinirim :) )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.