Şimdi Ara

Ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık ekran kartım eskidi çok uçuk bi kart aramıyorum sadece yeni nesil oyunlarda pek sıkıntı çıkartmayan bi kart istiyorum
    işlemcim core2 duo E7500 2.93 ghz
    4 gb ram

baktıgım kartlarda kafama yatan SAPPHIRE HD5570 oldu
    önceden fazlasıyla içindeydim bu işin ama uzun yıllardır takip edemiyorum bugün bi işlemci değiştirmeyi bile zor yaptım mesela :)
    max. 150 liraya bana önerebileceğiniz başka kartlar varsa sevinirim teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psiko53 -- 21 Temmuz 2012; 0:12:09 >

• HD 5670
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

HD 5670

diğer karttan daha iyi görünüyo teşekkür ederim bunu alıyorum incelemeye dx11 desteği de baya iyi olmuş
    başka önerisi olan arkadaş var mı ?
  • Forumun 2.eline bir bakd erim almışken HD5770 gibi bir kart daha iyi olur 140 TL civarı olması lazım, sıfır ve özel soğutmalı His IceQ modeli 195 TL çünkü.
  • 180 200 e 6850 var önerim bunu alman 2. El olarak tabi işlemcili 3.4 e falan çekmen gerekir. Birde psu 450 w ise al. Diğer bahsettiğin kartlara yatırım yapmak ölü yatırımdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumlar için ben daha çok sıfır taksitle almayı düşünüyorum
    2.ellere de baktım çok bi fiyat farkı göremedim şahsen arada
    karttan çok yüksek bi performans beklemiyorm açıkcası zaten sistemim de çok çok iyi bi sistem değil ancak şu an g100 kart kullanıyorum bu karttan da şu yıla kadar memnundum ama ilerisi için değiştirmek istiyorum
  • sahur vakti yeni tavsiyeler de gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.