Şimdi Ara

Ekran kartı overlock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ekran kartı target temperature 70 olarak ayarlanmış benim bilgisayarda ben 75 yada 80 e ayarlamaya calısıyorum ama hangi programı açtıysam overclock ayarlarına erişemiyorum bloke olmuş gibi birşey.Biosa giriyorum oradada ekran kartı ayarlarıyla ilgili hiçbirşey yok.Resmen sihirli bir el beni kısıtlamış ama ben bu limiti kırmak istiyorum bütün sorumluluk benim üstüme yakacam bu ekran kartını :D

Şaka maka bir yana lütfen yardım edin saatlerdir bu konuyu çözmeye çalışıyorum..

bu arada biosum '' phoenix securecore tiano '' ve içine girdiğim zaman hiçbir ayarı yok ne cpu ile ilgili nede gpu ile ilgili...Bilgisayar modelim casper
     Ekran kartı overlock sorunu

• Gpu nun biosu kısıtlı olabilir gpu için farklı bios bakmanız gerekebilr, yabancı sitelerde bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Gpu nun biosu kısıtlı olabilir gpu için farklı bios bakmanız gerekebilr, yabancı sitelerde bakın derim.

Ne tür sitelere mesela ? Biraz yardımcı olabilirmisiniz üstte bios modelimi yazdım
  • http://forum.notebookreview.com/threads/overclocking-nvida-gt630m.672113/

Örneğin bahsi geçen kartın üreticisi kısıtlamış olabilir denilmiş sizde de böyle bir durum olabilir araştırmak gerekiyor ancak şevkinizi kırmak gibi olmasın ama malum kart düşük seviye bir kart bence daha üst düzey bir grafik kartlı cihaza geçin derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

http://forum.notebookreview.com/threads/overclocking-nvida-gt630m.672113/

Örneğin bahsi geçen kartın üreticisi kısıtlamış olabilir denilmiş sizde de böyle bir durum olabilir araştırmak gerekiyor ancak şevkinizi kırmak gibi olmasın ama malum kart düşük seviye bir kart bence daha üst düzey bir grafik kartlı cihaza geçin derim.

seçemem çünkü entegre kart bu komple bilgisayarı değiştirmem gerek ki onuda bu sene yapamam seneye anca.O yüzden bir soğutucu alıp overclockla bu sene idare etmem gerekiyor..

Bilen anlayan birileri varsa lütfen rica ediyorum yardım etsinler bu video biosa nasıl gireceğim bu sistemle.Video bios ayarlamak için bildiğiniz programcıklar falan varmı acaba ?

• konu up.

yokmu derdime çare arkadaşlar yokmu bi saglam bilgisayarcı yazılımcı aranızda koskoca donanım forumunda ???

Overclock yapmak istiyorum gpu target temperatureye falan bios engelliyor ve biosun ayarlarını değiştiremiyorum ulaşamıyorum kısıtlı bios tarzında birşey var bilgisayarımda..

bios modeli : phoenix securecore tiano
  • Pc laptop ise dakin oc yapma birde casper gibi kalitesiz bir markanin laptobuyda ayarlar bilumune girme bile laptop oc yapilmis karti bence besleyemez ve isi farkindan buyuk ihtimal laptonu yakarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandigin oc programinin ayarlarinda voltaj vermeyi ac vb gibi bir ayar olmasi lazim onu bir kontrol et istersen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskoca bilişim forumunda olayı anlayan çıkmadı vay be :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.