Bildirim
Ekran Kartı Rami Yükseltme...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
olmaz 128 512 yapamassın öle kanun olsa kimse ekran kartı almaz -
quote:
Orjinalden alıntı: hikmet41
olmaz 128 512 yapamassın öle kanun olsa kimse ekran kartı almaz
Katılıyorum arkadaşa. -
Kartı değiştirmen gerek , tabi değiştirebilirsen.. -
Arkadaşlarımın dediği gibi öyle bir şansınız yok maalesef -
Nası yaa..Şimdi rami artıracam diye komple ekran kartını mı değiştirmek zorundayım -
Evet malesef öyle zaten öyle bi şansımız olsaydı herhez aynı ekran kartını kullanır sadece memory i değiştirirdi. -
O kartı istersen 2gb yap gene olmaz güç yürekten gelir.64 bitlik bi karttan ne bekleyebilirsin ki.Onun için 128 mb bellek ideal daha üstünün zaten pek bi getirisi olmaz o kart için.kartın bit değerinin 2 katı kadar bellek olması idealdir zaten.(64bit*2---128mb) -
quote:
Orjinalden alıntı: darkness_eva
Arkadaşlar hp pavilion dv6650et laptop kullanıyorum ve 128 mb 8400gs ekran kartım var...Ama ben bu ekran kartının performansında memnun deilim..Ramini yükseltmek istiyorum(En azından 512 mb)..NAsıl yapabilirim?...
Ekran kartı ramleri fiziksel olarak değiştirilemezler.Yani ram ekleyip çıkartamazsınız.windows sanal olarak ram ekleyebilir ki bu da performans artışına bir getiri sağlamaz gözle görülür şekilde.Ram yükseltmek iin yapmanız gereken sadece yeni bir ekran kartı almak oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X