Konuyu yanlış yere açmışım.Buraya tekrar açıyorum.Yöneticiler silebilirler diğer yere açtığımı.
Merhaba.Ekran kartim bozuldu yenisini satin alacagim.Bu islerden hic anlamam.Anakart modelim assagidaki modeldir. Bu anakartin destekledigi en fazla 150 tl bi ekran karti modeli tavsiye ederseniz sevinirim.Iyi aksamlar. PSU Casper Model Wın-400P max output power 300 watt. İşlemci Intel Core 2 Quad CPU 2.66 ghz
Konuyu yanlış yere açmışım.Buraya tekrar açıyorum.Yöneticiler silebilirler diğer yere açtığımı.
Merhaba.Ekran kartim bozuldu yenisini satin alacagim.Bu islerden hic anlamam.Anakart modelim assagidaki modeldir. Bu anakartin destekledigi en fazla 150 tl bi ekran karti modeli tavsiye ederseniz sevinirim.Iyi aksamlar. PSU Casper Model Wın-400P max output power 300 watt. İşlemci Intel Core 2 Quad CPU 2.66 ghz
forumun ikinci el bölümüne bak kardeşim, 6850 fln bulursun uygun fiyata
Highvoltage bahsettiğin site güvenilir mi acaba ordan satın alınca sıkıntı olur mu ?
İkinci el almak istemiyorum açıkçası.Beni bir süre idare etsin ilerde sağlam bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şu an için aşağıdaki seçeneklerden hangisini almamı tavsiye edersiniz.Pcı express olayını anlamadım fazla bunlar uyuyorsa eğer benim sisteme birini alacağım.