Şimdi Ara

Ekran Kartı Satış yada Takas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde Asus HD6950 Direct Cu II mevcut. Crossfire şeklinde kullanıyorum. Ancak 3 monitorlü setupa geçtiğim ve 5760 çözünürlükte yüksek fps istediğim için bunları satmak yada takas etmek istiyorum.
    Elinde 7950, 7970 yada 7990 olan var ise (crossfire setupda olur) üstüne ilave para verecek şekilde takas edebilirim. Yada ayrı ayrı satacağım. Fiyat olarak makul tekliflere açığım. Fiyat vermeyeceğim ancak piyasayı biliyorum. Yazıcıoğlundan çıkmayan biriyim. Ona göre saçma sapan fiyat ve tekliflerle gelmeyin lütfen.
    Kartların hiçbir sıkıntısı ve sorunu yok. 1 seneden fazlada kullanıyorum. Kesinlikle o/c de yapılmadı. o/c yi sevmem. Dediğim gibi uç nokta bir setup yaptığım için bu kartları takas etmek istiyorum. Zaten tek monitorde maximum detayda bile Asus 6950 CF'in kaldıramayacağı bir oyun yok.

Tekliflerinizi beklerim.

Teşekkürler.

• 2.El ekran kartı satış bölümüne açmalıydın, yanlış yer dostum bilgin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyarı için teşekkürler.
    Mesajı taşıma şansımız var mıdır acaba ?.
    Yoksa aynen aktarayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • schneeman S kullanıcısına yanıt
    2. el bölümüne detaylı bir ilan açarsanız müşteri bulabilirsiniz
  • 2. El forumuna giremiyorum. Sürekli üyelik bilgilermi çıkartıyor. Doldurup tamam dediğimde ise dışarıdaki sayfaya yönlendiriyor. Ayrıca telefonumu verip aktivasyon kodu kısmını da hallettim.
    Sebebi ne olabilir ?
  • Arkadaşlar bu soruna bir çözüm yok mudur ?. 2. El foruma girdiğim zaman bilgileri doldurduğum bir form geliyor. Burada tamam deyip geçmek istiyorum ancak beni başa döndürüyor. Lütfen yardım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.