Merhabalar; İşlemcim: i5 10400F Ana Kartım: Asus Rog Strix B460-g Almak İstediğim Ekran Kartı: Nvidia Bütçem: 15k Masaüstü bilgisayarıma oyun oynamak için nvidia ekran kartı almak istiyorum. Ben araştırmalarım sonucu f/p olarak rtx 3060ti olarak düşündüm. Fakat çok fazla alt türü markası modeli var bunun. Dolayısıyla kafam çok karışık. Bu konudaki kıt bilgim (bilgisizliğim) ile bir e-ticaret sitesinde şunu buldum: "Asus Geforce ROG-STRIX-RTX3060TI-O8G-V2-GAMING 8gb Gddr6 256BIT 1785MHZ Oc 2xhdmı 3xdp Rgb Ekran KARTI" . Bunu önerir misiniz? Genel olarak 3 sorum var bu konu ile haşır neşir değerli arkadaşlara: 1) i5 10400f 'in yanına şöyle f/p ürünü oyunlarda fps verecek hangi ekran kartını alırsınız? 2) Bu kartı alırken olası arızalarında sorun yaşamamak adına kurumsal mağaza mı tercih edersiniz? (Yoksa bilindik e-ticaret sitelerinde mağaza açıp orjinal bilgisyar parçası satan (sattığını iddia eden)yüksek puanlı [9,6/10] Asus Türkiye garantili olduğu söylenen ürünlere güvenir misiniz? ). Eğer dhde yasak değilse direk alacağınız yeri söylerseniz off ne güzel olur:)) Opsiyonel bir Soru: Trio 3060 ti yerine duo daha üst modeller (3070) var sizce tercih sebebi olabilir mi? Yoksa trio olsun sağlam olsun bizim olsun biz bu kartla 7-8 yıl idare edeceğiz düşüncesinde mi olursunuz. Zaman ayırıp cevap yazacak arkadaşlarıma şimdiden kucak dolusu sevgiler. |
Bildirim