Şimdi Ara

Ekran kartı sıcaklığı normalmi ?+Sensör problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı boştayken 50-60 arası çalışıyor.Ancak oyunlara girince çoğu zaman Sıcaklık 85-90 arası ve gpu kullanımı %99 da sabitleniyor.Saatlerce oynayabiliyorum ancak ilerisi için sıkıntı yarattığını düşünüyorum.Sıcaklık oyunlara göre değişiklik gösterip duruyor örneğin bazı kalitesiz oyunlarda bile ısınırken kaliteli oyunlarda normal çalışıyor ama oyunların %90'ında ısındığını gözlemledim.Sorun yazılımsal mı yada 9 aylık laptop için bu sonuçlar normal mi bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Bunun dışında sensör yazılımlarının tamamı ekran kartı boştayken sıcaklık veya diğer bilgileri 0 gösteriyor.Oyun yada ekran kartını harekete geçircek birşey açmadan bilgi alamıyorum bu normalmidir ?

Laptop:Asus x550jx
    Ekran Kartı:GTX 950m
    CPU: i5 4200h
    Ram: 12gb

• %90 normal bir şey değil. Laptopun altına soğutucu falan al.
  • guyoo G kullanıcısına yanıt
    Bu makine bu özellikte normal değil.Asus ürünleri ile ilgileniyorum termal macun kurumuş olabilişr en basiti bakmak gerek testten sonra net bişey denilir
  • benimde merak ettiğim konu geçen gün laptopa yeni fan taktırdım temizlettim işlemciye termal macun ekran kartına termal ped kondu ama değişen birşey yok üstelik dediğiniz gibi altınada soğutucu stand aldım
  • Sıcaklıklar normal.Laptoplar hep sıcak çalışır.CPU ve GPU 90 dereceyi geçmesin.6 ayda bir toz temizliği ve termal macun değişimi yapman iyi olur.Laptop soğutucusu kullan.Sıcaklıkları ve throttling yaşayan parça var mı hep kontrol et.
  • Arkadaşlar sorun tamamiyle steam odaklı virüslerden kaynaklanıyormuş.Sabahtan beri araştrııyorum yazılımsalmı donanımsalmı diye.Benim gibi çok kişide steam'den oyun oynayanların başına çok gelmiş.Bende test için gta 5 kurdum Gpu kullanımı max %70 sıcaklık max 70-80.Ancak steam oyunlarına girdiğim gibi %99da 85-90 çalışıyor.Virüsü bulmakla vakit harcamayacağım format atıcam birazdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyoo -- 29 Mayıs 2016; 21:26:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.