Şimdi Ara

Ekran Kartı Sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
18.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

o kadar çok şey okudum ki kafam inanın çok karıştı. bu forumda da çok bilgili arkadaşlar var. hocam birisi şu ekran kartlarının karşılaştırmalarını yazsın Allah aşkına.
    örnegin ; Rx460<rx550<gtx1050<gtx1050ti<rx570 gibi.
    az önce az kalsın rx550 2 gb alıyordum 470 tlye son anda burda bir yorum okuyup vazgeçtim. ufff ne zor iş bu be...

cebimdeki para 500 civarında
    hedefim ikinci elde dahil olmak üzere alabileceğim en iyi ekran kartını almak 1080p de en az 30fps alabimek

yardımlarınız için teşekkür ederim.
    not: yurtiçinden alabilirim.

• Rx460 Rx550 'den daha iyi bir ekran kartıdır. Sistemin geri kanlan bileşenleri neler? İşlemci,bellek,psu vs.?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • passmarktan numaralara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mnb2016 kullanıcısına yanıt
    Kasanın içerisinde güç kaynağının yazılı olan kısmını resim çekip atarsan bir bakalım nasıl diye.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: techniquest35

Kasanın içerisinde güç kaynağının yazılı olan kısmını resim çekip atarsan bir bakalım nasıl diye.

tamam hocam akşam eve gidince çekip yarın koyayım
  • hocam 300w mış güç kaynagı

Joshua H61 uATX
    i7-3770 @3.4GHz(stok)
    GT 640
    Marka model bilmediğim 300W PSU
    Aynı şekilde 8GB DDR3 1600MHz RAM

sistem bu
  • şimdi fiyat performans sırasını biraz yanlış yapmışsın. doğru sıralama için kafada ramleri fix 4 gb olarak düşünmen gerek. çünkü rx 460 ve 560 serisi 2 gb ramlerle üretildi. onları bu sıralamaya dahil edemezsin. ki ileri dönük bir yatırım olmaz. 1-1,5 yıl kadar kullanabilirsin o kartları.

rx 580 > rx 480 > rx 570 > rx 470 --- bu performans sıralaması amd tabanında.
    rx 470 > rx 570 > rx 580 > rx 480 --- bu güç kullanım sıralaması amd tabanında.
    gtx 1080 ti > gtx 1080 > gtx 1070 > rx 580 > rx 480 > rx 570 > gtx 1060 6gb > rx 470 > gtx 1060 3gb > gtx 1050 --- bu da karışık performans sıralaması diye uzar gider sıralama.

tabii şöyle de bir gerçek var. gtx yani nvidia serisi güç kullanımında daha düşük voltajlarda kalmayı başarabilirken, rx serisinde ise biraz daha fiyat performans yolunda kalabilmek için enerji tüketimini bir tık daha fazla yapıyor. enerji tüketimi de artık büyük bir kriter oldu ekran kartlarında. dikkat edilmesi gereken belkide en büyük kriter de diyebiliriz. çünkü bir çoklarımızın evlerinde sağlam altyapıların olmadığı bir gerçek. misal benim konutum 50 yıllık bir aile apartmanı. ve altyapı bazı bazı tepemin tasını arttırmadı değil.

• Sp4ceDandy S kullanıcısına yanıt
    harika cevap çok teşekkür ederim.
  • 01.08 itibarı ile 1050ti aldım cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.