Şimdi Ara

ekran kartı sökme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    monitörümdeki renkler bozuldu ve dikey çizgiler çıktı.sorunun ekran kartından oldugunu düşünüyorum.ekran kartını söküp takmak istiyorum.belki yerinden oynamıştır diye.fakat nasıl sökeceğimi ve takacağımı bilmiyorum.ayrıca elektrik çarparmı bazı yerlerde üstünüzdeki statik elektriği boşaltın diolar.ne yapmalıyım
    ekran akrtı:ati radeon 9550 128 mb
    driverı sildim fakat tekrar yükleyemedim.şöyleki driverı yüklüyorum sistem tekrar başlatılıyor.fakat pc açıldığında bir iki sn sonra reset atıyor.sonra tekrar pc açıldıgında reset atmıyor ama ekran akrtından faydalanamıyorum.yani oyun oynayamıyorum.bu yüzden sorun ekran kartındadır diye düşündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyifci_82 -- 23 Mayıs 2009; 17:04:07 >

• ne oluyor bu 9550 lere bugünlerde hepsi patlıyor benzeri sorunlar herşey bir yana kart yerinden oynarsa yani slota oturmazsa sistem açmaz hata verir uyarı sinyali verir onla alakası yok kartda sorun var sökp bi temizle tekar tak olmadı o anakarta başka bi ekran kartı takıp dene yada senin kartı başka bir bilgisayarda dene
  • yardımcı oldugunuz için tşk ama nasıl sökücem nasıl temizlicem özel yöntemleriniz varmı aydınlattıgınız için tşk ederim
  • driver yükledikten sonra bu bilgi erkanı geliyor.daha sonra pc yeniden başlatılıyor ama pc açıldıktan biraz sonra reset atıyor ve tekrar açıldıgında reset atmıyor fakat driver yüklenmemiş gibi hareket ediyor.

ekran kartı sökme
  • bilgisayarcıya ver o söksün
  • ben ekran kartını söküp taktım bu arada deemeyi unutmuşum temizledimde.fakat deneyebilecegim bi yer yok arklar.
  • yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    5 ay önce açıldı
    Ekran kartı oksitlenme
    9 yıl önce açıldı
    Ekran Kartı Onarımı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar yeni ekran kartı almadan bozulan eski ekran kartımı temzileyip falan tekrar takayım bir daha deneyeyim dedim. ekran kartını sökerken klipsi açamadım ve biraz sert söktüm tak diye, klips kopmadı ama sert söktüm yani. temizleyip tekrar taktığımda busefer bozuk olan görüntü hiç gelmez oldu ben de yüklendim götürdüm vatana verdim tüm parçaları ordan almıştım zaten. eleman farklı bir pc ye takmış benim ekran kartımı çalışmış!sizcesorun neden kaynaklı, yani şuan görüntü gitmiyor hiç.kasam onlarda şuan bakacaklar ama sizin bilgi ve deneyilerinize danışmak istedim. anakarta zarar verdiğimi de sanmıyorum ama neden böyle oldu. gerekirse telefonla arayıp talimat verecem sizin bilgileriniz ışığında.
  • bazen ekran kartını çıkarıp takınca anakart tanımıyor görüntü gelmiyor böyle olduğu zaman bios a reset atıyorum düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.