Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Şimdi ben bir ekran kartı aldım, Sapphire 3650hm 512 mb ddr2.
    Almadan önce onboard dı ekran, ekran kartını şu an kullanıyorum ama hiç memnun değilim nedenine gelince internetten izlediğim videolarda tam ekran yaptığımda takılma yapıyor bazen film seyredince de oluyor. Bir çare bulun kafayı yiycem onboarda dönecem neredeyse.

Sistem özelliklerim;

Chipset
    North bridge: Intel i945P/PL/G/GZ
    South bridge: Intel 82801GB (ICH7/R)

Processor
    Intel Pentium D 805 SmithField Socket 775 LGA (@90 nm) 2666 Mhz ( L1D: 2 x 16 Ko, TC: 2 x 12 Kuops, L2:
    2 x 1024 Ko )

Memory
    Physical memory size: 1024 Mo, Type: DDR2, @200.0MHz, 4.0-4-4-12--1T
    DDR2 M2U51264TU88A0F-3C 512 Mo PC2-4300 (266 Mhz)
    DDR2 512 Mo PC2-4300 (266 Mhz)

80 GB harddisk ve 350 watt power supply bulunmaktadır. Power 15A kalitesinde. galiba kalitesi iyi

yardımlarınızı bekliyorum.
    teşekkürler.

Not: Isınma yok ekran kartı 60 larda işlemci 50-60 arasında, virüs türevi birşey de yok.

• on bord ekran kartını kapadınmı acaba ve yeni surum drıverini indirmeni öneririm
    ve oyunlarda bir proglem varmı ozaman power de yetmiyor olabilir tabiki
  • internetten izlediğin videonun üzerine sağ tıklayıp ayarlar -- donanım hızlandırma daki işareti kaldır (yoksada işaretle),, bunu bi dene,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: UzmaN345

on bord ekran kartını kapadınmı acaba ve yeni surum drıverini indirmeni öneririm
    ve oyunlarda bir proglem varmı ozaman power de yetmiyor olabilir tabiki

Driver güncel onboard ı kapattım

quote:

Orijinalden alıntı: fahrenhayt46
    internetten izlediğin videonun üzerine sağ tıklayıp ayarlar -- donanım hızlandırma daki işareti kaldır (yoksada işaretle),, bunu bi dene,,

Sorun düzeldi teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.