Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var. Şimdi ben bir ekran kartı aldım, Sapphire 3650hm 512 mb ddr2. Almadan önce onboard dı ekran, ekran kartını şu an kullanıyorum ama hiç memnun değilim nedenine gelince internetten izlediğim videolarda tam ekran yaptığımda takılma yapıyor bazen film seyredince de oluyor. Bir çare bulun kafayı yiycem onboarda dönecem neredeyse.
Sistem özelliklerim;
Chipset North bridge: Intel i945P/PL/G/GZ South bridge: Intel 82801GB (ICH7/R)
Processor Intel Pentium D 805 SmithField Socket 775 LGA (@90 nm) 2666 Mhz ( L1D: 2 x 16 Ko, TC: 2 x 12 Kuops, L2: 2 x 1024 Ko )
80 GB harddisk ve 350 watt power supply bulunmaktadır. Power 15A kalitesinde. galiba kalitesi iyi
yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.
Not: Isınma yok ekran kartı 60 larda işlemci 50-60 arasında, virüs türevi birşey de yok.
on bord ekran kartını kapadınmı acaba ve yeni surum drıverini indirmeni öneririm ve oyunlarda bir proglem varmı ozaman power de yetmiyor olabilir tabiki
internetten izlediğin videonun üzerine sağ tıklayıp ayarlar -- donanım hızlandırma daki işareti kaldır (yoksada işaretle),, bunu bi dene,,
quote:
Orijinalden alıntı: UzmaN345
on bord ekran kartını kapadınmı acaba ve yeni surum drıverini indirmeni öneririm ve oyunlarda bir proglem varmı ozaman power de yetmiyor olabilir tabiki
Driver güncel onboard ı kapattım
quote:
Orijinalden alıntı: fahrenhayt46 internetten izlediğin videonun üzerine sağ tıklayıp ayarlar -- donanım hızlandırma daki işareti kaldır (yoksada işaretle),, bunu bi dene,,
Sorun düzeldi teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme