Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bana ulaşan kartda bir takım problemler yaşıyorum kart sapphire ati radeon hd4850 toxic

sistemi sayayım
    3gb ram
    pentium dual core e5200
    foxcoon g31mw ve
    430 w termaltake psu

sorun şudurki kartı taktıktan sonra ekranda çizikler ve video izlenmeden kapanmalar oyunda ekran kararması var
    yaptığım işlemler : format , güncel driver yükleme , kart temizleyip macunlama , ekran kablo değişimi

bilgisayarcılardan ricam sorun psumu yetersiz yoksa kartdamı problem var

ekran kartı sorunu

• bugün bana ulaşan demişsiniz. eğer kart yeni geldiyse sorunlu olabilir. aldığınız yere bi geri gönderin veya herhangi bir ati teknik servisine götürün.
  • Kartı diğer slota takıp denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: levot

bugün bana ulaşan demişsiniz. eğer kart yeni geldiyse sorunlu olabilir. aldığınız yere bi geri gönderin veya herhangi bir ati teknik servisine götürün.

0 olarak almadım 2.el kategorisinden aldım ancak aldığım kişi gayet güzel kullanıyormuş

quote:

Kartı diğer slota takıp denedin mi?

eski çalışan kartımın yerine taktım slot farkediyormu yeni kartlarda ama deniyeceğim şu anda
  • bana fırınlama gıbı geldı
    kart fırınlama dıye arayabılırsın forumda var aynısı ıse problem baska cozum varmı bılmıyorum
  • onu biri bana söylemişti ancak bilgisayardan pek anlamadığım için o riske giremem en iyisi kasayı alıp bir bilgisayarcıda yüksek psu denetmek geliyor başka çözüm yolu yoksa tabi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.