bugün bana ulaşan kartda bir takım problemler yaşıyorum kart sapphire ati radeon hd4850 toxic
sistemi sayayım 3gb ram pentium dual core e5200 foxcoon g31mw ve 430 w termaltake psu
sorun şudurki kartı taktıktan sonra ekranda çizikler ve video izlenmeden kapanmalar oyunda ekran kararması var yaptığım işlemler : format , güncel driver yükleme , kart temizleyip macunlama , ekran kablo değişimi
bilgisayarcılardan ricam sorun psumu yetersiz yoksa kartdamı problem var
bugün bana ulaşan demişsiniz. eğer kart yeni geldiyse sorunlu olabilir. aldığınız yere bi geri gönderin veya herhangi bir ati teknik servisine götürün.
Kartı diğer slota takıp denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: levot
bugün bana ulaşan demişsiniz. eğer kart yeni geldiyse sorunlu olabilir. aldığınız yere bi geri gönderin veya herhangi bir ati teknik servisine götürün.
0 olarak almadım 2.el kategorisinden aldım ancak aldığım kişi gayet güzel kullanıyormuş
quote:
Kartı diğer slota takıp denedin mi?
eski çalışan kartımın yerine taktım slot farkediyormu yeni kartlarda ama deniyeceğim şu anda
bana fırınlama gıbı geldı kart fırınlama dıye arayabılırsın forumda var aynısı ıse problem baska cozum varmı bılmıyorum
onu biri bana söylemişti ancak bilgisayardan pek anlamadığım için o riske giremem en iyisi kasayı alıp bir bilgisayarcıda yüksek psu denetmek geliyor başka çözüm yolu yoksa tabi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme