Şimdi Ara

ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ekran kartıyla directx programının uyumu diye bişey doğru mu?
    yani benim benim ekran kartım geforce4 mx440 128mb,128bit AGP 8X
    bana dedilerki bu ekran kartıyla en fazla directx 7 ile uyumludur .7den fazlasını desteklemez dediler.
    bçle bişi söz konusu mudur?
    hal böyle olunca da oyunları oynayamıyorum

• oynarsın..ama dx9 efektlerini göremezsin... yani cod2 de tüfeğin parlamaz veya kar yağmaz,nfs de hızlandığında görüntü bulanıklaşmaz,cmr2005 rally de araban kar,çamur olmaz..vs.vs.

ama bunları göremediğin için kart hiç zorlanmaz çatır çatır oynarsın..ama bi kere dx9 da cod2 oynasan hemen gider sistemi deiştirmeye kalkarsın..
  • ben battlefield 2 yi yükledim .tıkladığımda 1-2 sn siyah ekran çıkıyo sanki oyun açılacakmış gibi ama sonra masaüstüne dönüyo.
    bu sorun neden kaynaklanıyo .
    quote:

Orjinalden alıntı: the engine

oynarsın..ama dx9 efektlerini göremezsin... yani cod2 de tüfeğin parlamaz veya kar yağmaz,nfs de hızlandığında görüntü bulanıklaşmaz,cmr2005 rally de araban kar,çamur olmaz..vs.vs.

ama bunları göremediğin için kart hiç zorlanmaz çatır çatır oynarsın..ama bi kere dx9 da cod2 oynasan hemen gider sistemi deiştirmeye kalkarsın..
  • bf 2 sadece dx9 destekliyo o yüzden
  • oyundan ... (heralde oyundandir yani ama sistemin oyuna cok zayif battlefield yannis hatirlamosam ea oyunu onu baslat =programlar= battlefield 2= den sistemini onaylatsana orda sistemine bakip gereksinimleriyle karsilastiran bisey olmasi gerek)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Onboard Ekran Kartı Sorunu !
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.