Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran Kartı:Nvidia 9500 GT 1 GB 128 Bit
    RAM:4 GB

Bu sistemin Crysis'in ilk oyununda kasması normal mi?Hem de en düşük ayarlarda.Çözünürlüğü falan en düşük yaptığım halde 20 FPS'nin üstüne çıkamıyorum.Hele Crysis 2'de makine takılıyor resmen.Battlefield Bad Company 2'de de kasıyor onda da 15-20 FPS alıyorum.Kasmalar bu sisteme göre normal mi?HD 3800 ekran kartı ile başka bir Pc'de 40-50 FPS aldım.Lütfen yardım edin.

• Crysisde çok kasma olmaması gerekir.

crysis 2 ve bf2 normal.
  • o ekran kartında kasması normal 128 bit aynı sistem de bende ati5770 kullanıyordum ve fazla kasmıyordu ama senin ekran kartın ddr 3 bendeki ddr5 ti.
  • Saydığın oyunlar işlemciyede yüklenen oyunlar olduğu için kasması normal, kartta eski işlemcide Crysis 1 için ben 8800GT ile oynayıp gitirmiştim full detay açamıyordum diye hatırlıyorum yani 9500GT 8800 ün yanında çok düşük bir kart olduğu için Crysis 1 de de kasması normal olabilir
  • bilgisayarına en son ne zaman format attın?virüs taraması ve disk birleştirme yap.Sistem en düşük ayarlarda bile olsa rahat oynatması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: laroz

Saydığın oyunlar işlemciyede yüklenen oyunlar olduğu için kasması normal, kartta eski işlemcide Crysis 1 için ben 8800GT ile oynayıp gitirmiştim full detay açamıyordum diye hatırlıyorum yani 9500GT 8800 ün yanında çok düşük bir kart olduğu için Crysis 1 de de kasması normal olabilir

Evet ama Crysis 2007 Kasım ayında çıktı.9500 GT 2008 yılında çıktı yanlış bilmiyorsam.İşlemcim de öyle olması lazım.En azından düşük ayarlarda 40-50 FPS arası oynamam gerekir,değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommemo

bilgisayarına en son ne zaman format attın?virüs taraması ve disk birleştirme yap.Sistem en düşük ayarlarda bile olsa rahat oynatması lazım

En son 1 ay önce format attım.Virüs vs. yok.Oyunumun(Crysis) da orijinal.Bence de kasmaması lazım düşük ayarlarda.Sistemim Crysis 1 için yeterli diye düşünüyorum.Önerebileceğin ücretsiz bir disk birleştirme programı var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı, anakart sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12345543

Crysisde çok kasma olmaması gerekir.

crysis 2 ve bf2 normal.

CoD MW3, CoD MW2 orta ayarlarda çok rahat oynuyorum(40-50 fps).
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnbvn

quote:

bilgisayarına en son ne zaman format attın?virüs taraması ve disk birleştirme yap.Sistem en düşük ayarlarda bile olsa rahat oynatması lazım

En son 1 ay önce format attım.Virüs vs. yok.Oyunumun(Crysis) da orijinal.Bence de kasmaması lazım düşük ayarlarda.Sistemim Crysis 1 için yeterli diye düşünüyorum.Önerebileceğin ücretsiz bir disk birleştirme programı var mı?

iobit advanced system care 6 programını indir, hem bilgisayar taraması yaptırırsın hemde içinde bir sürü yardımcı program gelmekte buna disk birleştirmede dahil.Ayrıca ekran kartı ve işlemcinin sıcaklıkları boşta ve oyunda kaç derece?

• quote:

quote:

crysis 2 ve bf2 normal.

codmw3 - mw2 çok iyi bir sistem gerektiren oyunlar değil.
  • quote:

quote:

Saydığın oyunlar işlemciyede yüklenen oyunlar olduğu için kasması normal, kartta eski işlemcide Crysis 1 için ben 8800GT ile oynayıp gitirmiştim full detay açamıyordum diye hatırlıyorum yani 9500GT 8800 ün yanında çok düşük bir kart olduğu için Crysis 1 de de kasması normal olabilir

Evet ama Crysis 2007 Kasım ayında çıktı.9500 GT 2008 yılında çıktı yanlış bilmiyorsam.İşlemcim de öyle olması lazım.En azından düşük ayarlarda 40-50 FPS arası oynamam gerekir,değil mi?

Ekran Kartı Sorunu

Ekran Kartı Sorunu

1920*1080 de zaten 10-15 vermesi çok normal, bazın ilk SS de medium ayarda 1280*1024 20 fps vermiş Af 8x onuda kapatsa 25 olur diyelim, tüm ayarları düşürünce aa af de kapalı 1240*1024 çözünürlükte 40 fps verebilir belki nette bulamadım min detay inceleme, ama çözünürlük full hd de en düşük ayarda bile 15 lerde kalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laroz -- 4 Ocak 2013; 21:54:02 >

•  Ekran Kartı Sorunu

Burda da 10x7 dediği 1024*768 çözünürlük demek oluyor medium detay verdiği fps 27 yani min detayda 35-40 zorlayabilir oda 1024*784 çözünürlükte
  • quote:

quote:

quote:

crysis 2 ve bf2 normal.

codmw3 - mw2 çok iyi bir sistem gerektiren oyunlar değil.

Ben zaten sistemim çok iyi demiyorum.Sadece Crysis'i düşük ayarlarda kasmadan açması gerekir diye düşünüyorum.Yani 9500 GT o kadar kötü bir kart mı?
  • quote:

Ekran Kartı Sorunu

Burda da 10x7 dediği 1024*768 çözünürlük demek oluyor medium detay verdiği fps 27 yani min detayda 35-40 zorlayabilir oda 1024*784 çözünürlükte

800x600 çözünürlükte oynamaya çalışıyorum.Ne anti-aliasing açık ne de gölgeler.Her şey minimumda.Çatışma olmayan,sakin ortamlarda bile 20'lerde dolanıyor.Çatışmaya falan girince de cortluyor resmen 10-15 fps.

• quote:

quote:

quote:

Ekran Kartı Sorunu

Ekran Kartı Sorunu

1920*1080 de zaten 10-15 vermesi çok normal, bazın ilk SS de medium ayarda 1280*1024 20 fps vermiş Af 8x onuda kapatsa 25 olur diyelim, tüm ayarları düşürünce aa af de kapalı 1240*1024 çözünürlükte 40 fps verebilir belki nette bulamadım min detay inceleme, ama çözünürlük full hd de en düşük ayarda bile 15 lerde kalıyor

Çözünürlük 800x600 diyorum.Af aa falan hepsi kapalı.Her şey en düşük ayarlarda.Bırak 40 Fps'yi bazı yerlerde 20'nin üstüne çıkamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

iobit advanced system care 6 programını indir, hem bilgisayar taraması yaptırırsın hemde içinde bir sürü yardımcı program gelmekte buna disk birleştirmede dahil.Ayrıca ekran kartı ve işlemcinin sıcaklıkları boşta ve oyunda kaç derece?

İşlemcim boşta 40-50 derece.Oyunda 60 derece falan oluyor.Ekran kartı boşta 40 derece.Oyunda 45-50 derece falan oluyor.Bu arada tavsiyen için teşekkürler.

• quote:

quote:

Ben bu oyunu 3-4 yıl önce başka bir Pc'den oynadım.Bir internet cafeden.Sistemi nasıldı bilmiyorum ama o kadar iyi bir sistemi olduğunu sanmıyorum.O Pc'de yüksek ayarlarda çok akıcı oynuyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.