Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Core DuoT6400 İslemci
    Nvidia GeForce9300M GS Ekran Kartı
    Sorunum Su Fifa2007 Bile Oynarken 120 Derece Gösteriyor Ekran Kartını
    144 Derece Gordum bir ara laptop kendi kendisine kapattı
    AnaKART:50Derece
    İşlemci:57Derece

NOT:Ekran Kartı 100DERECEYE Geçtiği anda Aşırı şekilde Kasılmaya Baslıyor.

• ekran kartı fanımı bozuk neden okadar ısınıyor...
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    ya 140 derece olsa bna gore el süremem laptopa heralde
    bana gore Isı olcen anakarttaki termostat da felan bır sorun var ama bide foruma soruyum dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hegosder -- 21 Eylül 2013; 18:15:25 >
  • hımm laptopmu? ozaman farklı bir durum olabilir...Yetkili servisini ara telefonda sor...Neden olabilirmiş..
  • turkay11 kullanıcısına yanıt
    Sorucam da once bir foruma soruyum dedim
    burdan cevap gelmezse artık tamirciye goturucem bu arada kb misafir geldi de geç yazdım
  • ekran kartın belli bir sıcaklığa geldiğinde hızını düşürür daha fazla ısınmaması için vede bayağı eski bir laptopa benziyor laptopun artık ömrünü doldurmuş gailba
  • PC Yİ SÖKÜP SOĞUTMA BLOKLARINI TEMİZLEMEN CPU VE GPU MACUNLARINI DEĞİŞTİRMEN GEREK
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    ANA KART EKRAN KARTI SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Ekran KARTI Driver Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ekran Kartı 2008 yapım 5 yıllık kart ama en azından video izlerken donmasın kardeşim
    Bu nedir ya video izlerken bile dona dona kasıla kasıla izlemek artık yeter dedittiriyor.
  • AYRICA FANIN DÖNDÜĞÜNDEN EMİN OL KOLAY GELE
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegosder

Ekran Kartı 2008 yapım 5 yıllık kart ama en azından video izlerken donmasın kardeşim
    Bu nedir ya video izlerken bile dona dona kasıla kasıla izlemek artık yeter dedittiriyor.

aynı sorun bende de vardı 1 ay önce sana dediklerimi aynen yaptım. tamamen kesilmedi fakat biraz farketti. diğer bir çözüm de camdan aşağı atmak
  • sdryvz kullanıcısına yanıt
    Onu yapsam bile kaç derece düşer ki
    15 derece düşsün yine fazla işlemcide ekran kartıda ana kart da sıcak fakat hard disk hiç sıcak olmaması ilgimi çekti.
    Bana Göre: Ana karttaki sıcaklık ölçen yanlış ölçüyor bundan dolayı 100dereceye geldiğinde öyle sanıyor ve yavaşlatıyor
    Bundan dolayı video bile izleyemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hegosder

Onu yapsam bile kaç derece düşer ki
    15 derece düşsün yine fazla işlemcide ekran kartıda ana kart da sıcak fakat hard disk hiç sıcak olmaması ilgimi çekti.
    Bana Göre: Ana karttaki sıcaklık ölçen yanlış ölçüyor bundan dolayı 100dereceye geldiğinde öyle sanıyor ve yavaşlatıyor
    Bundan dolayı video bile izleyemiyorum

pc ısındığını fark eder fakat buna karşılık tepki gösteremez. sadece kasar ve gerekirse kapar kendini.
    Aynen oyle oluyor fakat Kasamda 40 derecede iken bile ana karta dokunduğumda ısı hissedebiliyorsun bunun hiç ısındığını hissetmedim bile nerdeyse
    Isı sensörünü değiştiricem aynı zamanda termal macunları fanları temizliyeceğim
    sorun çözülür değilmi?
  • kısmen düzelir. kesin çözüm diyemeyecem maalesef. iyi bir de soğutucu al. madem yeni pc alamıyorsun.
    ok sagol
  • rica ederim geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irou

ekran kartın belli bir sıcaklığa geldiğinde hızını düşürür daha fazla ısınmaması için vede bayağı eski bir laptopa benziyor laptopun artık ömrünü doldurmuş gailba

Kardeş benim laptop da çok fazla ısınıyor , süpürgeyle filtresini çeksem hızlanır mı ?
  • Amatörce fikirler üretmeyin birader elektrik süpürgesi olurmu hiç götürecek adam gibi bi bilgisayarcıya söktürecek cpu gpu bakımlarını yaptıracak işletim sistemini yenileceyek fanını kontrol edecek arıza var ise değiştriecek bu kadar basit :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.