Arkadaşlar herkese merhabalar. Sorunuma çözüm bulmak için bu foruma kaydoldum. Sapphire 2 Gb Ddr3 Radeon HD6670 ekran kartı almıştım. Taktım sorunsuz yükledim fakat oyunlarda titreme oluyor. Örn : Pes 14,Fifa 14,Footbal Manager,Call Of Duty vs... Sorun nereden kaynaklı olabilir?
İşlemci : Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80 GHz 2.80 GHz RAM : 3GB Sistem türü : 32 bit PowerSupply : AC 220W Monitör : Datron H782F 17''
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,cevaplarınızı bekliyorum
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Allah'ını seven yardım etsin beyler
Güç kaynağınız biraz düşük gibi. Ekran kartına ekstra bir güç bağlantısı yapıyorsanız yetmeyebilir. Bunun yanında monitör ayarlarınızı da gözden geçirin.
besirgülsümoğlu
kullanıcısına yanıt
Oyunlardaki vsync (dikey senkronizasyon) ayarını aktif etmezsen görüntüde titreme yapabilir yada ekran kartının kendi yazılımında böyle bi ayar varsa onu aktif et. Birde sisteminin sıcaklık değerlerini bi kontrol et.
en iyi cevabı aletinizi gören verebilir yani bir net cafeye gösterin derim ama öyle her önüne gelen net cafeye gitmeyin sonra sorun şurada derler güzel bir parçayı alıp hiç çaktırmadan eski bir parça takarlar anlamazsınız bile.
besirgülsümoğlu
kullanıcısına yanıt
kardeşim bildiğime göre o ekran kartı ek güç gerektiriyor.ve 400w istiyor sanırım .psu dan yapabilir. bide kontrol et bakalım oyun oynarken hiç ekran kartın ısınıyormu??
JB.Burak : Çoğu kişi de güç kaynağından sorun olur diyor hatta aldığım yerdeki adamda öyle demişti ama arkadaşımda aynısını aldı fakat onda hiçbir şekilde sorun çıkmadı belki monitör inçi benden daha yüksek olduğu içindir tam bilemiyorum yani..
Mauseler : Hocam pes oynarken aktif etmiştim hatta çoğü özelliği de düşürdüm fakat hala aynıydı
Trock_Crack : Hocam zaten ekran kartının kutusunda 400W ve üstü PSU istiyor büyük ihtimal öyle düşünüyorum da bende monitör inçi sıkıntı olmuyordur değil mi?
Sinyorita : İlgilendiğin için çok teşekkür ederim aklımda bulunacak öneriniz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme