Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba foruma yeni katıldım.
    benim bi sorunum var ekran kartımla ilgili ekran kartım nvidia geforce gt420m cuda bilgisayara format attım attıktan sonra driverlerini yükledigim halde aktif olmadı nvidianın kendi sitesinden yükledim ama olmuyor yardımcı olrmusunz

• Diğer anakart driverlarını tam kurduğunuzdan eminmisiniz ekran kartı driverindan önce kendi sitesindeki intel grafik ve
    nvidia driverını kurunuz sonra üzerine güncel sürücüyü indirip kurarsın hatta biosunu bile güncelle.
  • oyunda aktif olur o sadece?
  • Ekran kartı sürücüsünü NVidia 'nın sitesinden değil, notebook 'un kendi üretici web sayfasından indirip kurmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Diğer anakart driverlarını tam kurduğunuzdan eminmisiniz ekran kartı driverindan önce kendi sitesindeki intel grafik ve
    nvidia driverını kurunuz sonra üzerine güncel sürücüyü indirip kurarsın hatta biosunu bile güncelle.

ekran kartını nvidia resmi sitesinden otomatik taratıp bulunan sonucun sürücüsünü indirdim 420m olarak buldu pc nin üzerindede zaten gt 420m yazıyo yani bi yanlıslık yok biosu denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiky2122003

Ekran kartı sürücüsünü NVidia 'nın sitesinden değil, notebook 'un kendi üretici web sayfasından indirip kurmanızı öneririm.

kardeşim aktif olmuyo derken hani ekran kartı driverini yükledim ama oyun açınca ekran kartı istiyo o anlamda aktif olmuyo :D
  • quote:

Ekran kartı sürücüsünü NVidia 'nın sitesinden değil, notebook 'un kendi üretici web sayfasından indirip kurmanızı öneririm.

deneyeceğim, teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmberk

quote:

deneyeceğim, teşekkürler

burdan hangisini indirmeliyim.

• Şu an sitesinde ekran kartının güncel sürümü (8.17.12.8590) olanı indirin
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    tamam deniyorum hemen.
  • spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    olmadı malsf
  • Ekran kartım 420 m demişsin,verdiğin acerin sitesindeki driver indirme linkleri 540m nin?
    Böylemi kulum yapıyorsun.

GeForce 337.88 Driver
    Versiyon: 337.88 - WHQL
    Tip: Grafik Sürücüsü
    Sürüm Tarihi: Mon May 26, 2014
    İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit, Windows 8.1 64-bit, Windows 8 64-bit
    Dil: Turkish
    Dosya Boyutu: 318.41 MB

Destekleyen Kartlar;

GeForce 400M Series (Notebooks)
    GeForce GTX 485M, GeForce GTX 480M, GeForce GTX 470M, GeForce GTX 460M, GeForce GT 445M, GeForce GT 435M, GeForce GT 425M, GeForce GT 420M, GeForce GT 415M, GeForce 410M

Sizin ekran kartıda burada 400 serisi Notebooks 420m;

Ben size ne dedim Nvidianın sitesinden bulun indirin dedim,yok buradaki gereksiz yorumlara bakarsan yanlış driver kurarsın maşallah artık bilende
    bilmeyende yorum yapıyor

Bu linki indirip kurdun mu bu sürücüyü;

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/76031#driverInfo-76031=1

Ayrıca ;

https://store.donanimhaber.com/43/ae/8f/43AE8F174440311D15F41437048357FE.png

Bu verdiğiniz linkteki driverların içinde eğer ekran kartınız 420m ve siz 540m nin sürücüsüne bakıyorsanız acerin sitesinden belki sizin makinanızın driverları
    değildir hiç birisi makinanızın marka ve seri olarak bu driverların olduğundan eminmisiniz.

Bir hususta verdiğiniz linkte;
    Bunlarıda yüklemelisin;

https://store.donanimhaber.com/64/56/5f/64565f05401f510a96bad4a05ab5321f.PNG

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.