Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni aldığım asus lcd yi ekran kartına bağladığımda lcd açılıp "No Signal" yazıyor.1000 kere denedim monitörü aldığım yeri aradım ekran kartında sorun dediler.Evet gerçekten de ekran kartında sorun var.Monitörü anakartın vga sına bağladığımda monitör çalışıyor ama ekran kartına bağladığım zaman " no signal" yazıyor.Kartın sonu çöplük mü?Sizce sorun nedir?Cevaplar için şimdiden teşekkürler

Monitör:ASUS VW193D

Ekran kartı:ATI RADEON RX3 SE 256MB(3 yıl öncesinin kartı, üzerinde fan yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aozer85 -- 11 Eylül 2007; 18:11:18 >

• ayni kart uzerinde baska monitor calisiyormu ?? bunu denedin mi??
  • bios ayarlarına gir birincil ekran kartı olarak pci-e yi seç muhtemelen sorun düzelecektir. bu ayar nerededir dersen tam yeri aklımda değil ama onboard vga lı tüm anakartlarda var her nekadar auto olarak görmesi gereksede bazı durumlarda tek bir ekran kartının 2 dvi çıkışından bir tanesine monitörü takınca dahi windowsa girene kadar ekran görüntü veremiyebiliyor çift monitör takılı diye düşünüyor.
  • Merhaba, ekran kartına başka monitör bağlayamadım çünkü elimde yok nede arkadaşlarım bana yakın oturuyorlar:( öte yandan bios a girdim pci ayarları var ve şöyle seçenekler var alt alta:IGD, PEG/IGD, PEG/PCI, PCI/PEG, PCI/IGD hepsini denedim ama olmadı yarın bilgisayarı servise götürüceğim garantisi çoktan bitti(3 yıl odu).Ama servise götürmeden evimde tamir etsem daha güzel olacak, hem yeni birşeyler öğrenirim hemde para vermem.Yada bilgisayarın özellikleri eskidi ve modası geçti çoktan onun için yeni bir tane toplayabilirim ama şu ekran kartını hallediyim eğer bozuk değilse birisine satabilirim(diğer parçalar ile birlikte)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı mı PSU mu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.