Şimdi Ara

ekran kartı sorunu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ3 işlemci, 4 gb ram, gibabayt anakart, 500 gb harddisk, saphire ati 4670 1 gb ekran kartının olduğu donanıma sahip bilgisayar var;
    sorun şu, oyun oynarken donmalar oluyor, sonra düzeliyor ama yine tekrarlıyor, ekran kartı sıcaklığı boştayken 40-43 arası, oyun oynarken 50 -53 arası, bilgisayarın başka bir sorunu yok, sadece oyun oynatken bu sorunu veriyor, oyunlarda;crysis, cod 4, sbk 2011 gibi oyunlar, yardımcı olursanız sevinirim, sorun ekran kartımı görünüyor?

• ekran kartı zayıf, değiştirebiliyorsan değiştir, yada ayar kısmaya başla...

cod4 oynatması lazım aslında, vantage testi yapıp puanınızı karşılaştırın...
  • ekran kartından kaynaklı .
  • Benim eski sistem şuydu belki inanmazsınız ama..
    Intel Pentium e6300
    2GB ram
    500GB hdd
    ve işin ilginç yanı ekran kartım da HD3400 :DDD
    Ben bu sistemle min ayarlarda çözünürlük mediumda cod4 rahat oynuyordum senin başka bişeyinde sorun olmalı bence :DD
  • Konu sahibi bu oyunları hangi ayarlarda oynadığını belirtmemiş. O nedenle yorum yapmak zor. Ama genel olarak pc de ekran kartı zayıf kalmış.
  • 4850 veya 5770 tarzı ekran kartı almaya çalışın yada bütçenizi belirtip ona göre size kart tavsiyesi verelim kartın yetersiz kalıyor bariz bi şekilde belli bide güç kaynağın nedir onuda belirtirmisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.