İ3 işlemci, 4 gb ram, gibabayt anakart, 500 gb harddisk, saphire ati 4670 1 gb ekran kartının olduğu donanıma sahip bilgisayar var; sorun şu, oyun oynarken donmalar oluyor, sonra düzeliyor ama yine tekrarlıyor, ekran kartı sıcaklığı boştayken 40-43 arası, oyun oynarken 50 -53 arası, bilgisayarın başka bir sorunu yok, sadece oyun oynatken bu sorunu veriyor, oyunlarda;crysis, cod 4, sbk 2011 gibi oyunlar, yardımcı olursanız sevinirim, sorun ekran kartımı görünüyor?
cod4 oynatması lazım aslında, vantage testi yapıp puanınızı karşılaştırın...
ekran kartından kaynaklı .
Benim eski sistem şuydu belki inanmazsınız ama.. Intel Pentium e6300 2GB ram 500GB hdd ve işin ilginç yanı ekran kartım da HD3400 :DDD Ben bu sistemle min ayarlarda çözünürlük mediumda cod4 rahat oynuyordum senin başka bişeyinde sorun olmalı bence :DD
Konu sahibi bu oyunları hangi ayarlarda oynadığını belirtmemiş. O nedenle yorum yapmak zor. Ama genel olarak pc de ekran kartı zayıf kalmış.
4850 veya 5770 tarzı ekran kartı almaya çalışın yada bütçenizi belirtip ona göre size kart tavsiyesi verelim kartın yetersiz kalıyor bariz bi şekilde belli bide güç kaynağın nedir onuda belirtirmisin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme