Şimdi Ara

Ekran Kartı Sorununu Nasıl Anlarız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk Aldıgım Ekran Kartı Sorunlu Çıktı Bugun Değiştirdim Yine Aynı Model Hd3650 Aldım Şimdi 3DMark06 Programını Yüklüyorum Herhangi Bi Sorun Varsa Uyarı Verirmi ? Ve Verdiği Uyarı Ne Kadar Dogrudur ?

• overclokc vs vs yoksa kartta sorun olmaz oc varsa ama stabilse yine sorun olmaz testi başarıyla geçer..
  • İlk aldığın ekran kartının sorunlu olduğunu nasıl anladıysan yine öyle anlarsın. İlk ekran kartı 3DMark06 Programında uyarı veriyor muydu?
  • yok uyarı vermedide oyunlarda ortadan kesik kesik oluyordu verdim vatan bilgisayarda arızalı dedi değişim yaptım bundada öyle var gibi yada sanırım bana öyle geliyor
  • Şu kesik kesik dediğin görüntünün Ekran görüntüsünü çekip koyda bakalım
  • ekran görüntüsü değil video çekersem anlaşılır kesik kesik dediğim abartı şekilde değil küçük küçük kesikler
  • Ekranın ortasına doğru görünen kırıklar şeklinde mi? V-Sync açmadığın için görülen tearing'den söz ediyor olmayasın? Hangi oyunu oynuyorsan grafik ayarlarından Vertical Sync'in yanına bir tik koy, ondan sonra oyunu biraz oyna bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi revenger11 -- 9 Ağustos 2010; 19:49:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ekran kartı yanmış mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.