Şimdi Ara

ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bazen bilgisayarımda bir iş yaparken anıden ekranım kararıyor ve ekran kartı sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum bazen bu hatayı alamadan ekranım siyah olarak kalıyor çözümü nedir?

Bilgisayarım:

İşlemci:Fx6300
    ekran kartı:r9 270x 4gb sapphire
    Anakart:m5a97
    ram:12 gb

• Driverlarımda güncel bunu yazmayı unutmuşum
  • güzel bir format at aynı sorun bendede oluyordu ama çok ısındığından cpu derecelerine bak bir
  • Aynı sorunu bende yaşadım.Oyunlarda ve bazen masaüstünde video izlerken ekran siyah oluyor ve ses takılıyordu.Yaklaşık 10 sn sonra ekran kartı yanıt vermeyi durdu gibisinden hata veriyordu.
    Yaptığım testlerde Gskill Ares blue 16gb(4x4gb) ram modüllerinden biri arızalı çıktı.İmkanın varsa tüm parçaları test et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor Arhêntir

Aynı sorunu bende yaşadım.Oyunlarda ve bazen masaüstünde video izlerken ekran siyah oluyor ve ses takılıyordu.Yaklaşık 10 sn sonra ekran kartı yanıt vermeyi durdu gibisinden hata veriyordu.
    Yaptığım testlerde Gskill Ares blue 16gb(4x4gb) ram modüllerinden biri arızalı çıktı.İmkanın varsa tüm parçaları test et.

ramlerden olması çok ilginç çözümü bulmanızda çok iyi olmuş arkadaş ne yaptı acaba son durum nedir..
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu bugün rome ıı oynarken yasadim. Durduk yere ekran siyah oldu ve surucu yanit vermeyi kesti hatasi aldim. İsilari surekli gozluyoruum hepsi normaldi. Arkadasin dedigi gibi sorun ramdende olabilir cunki asiri yuklendim ve tak oyun gitti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • emmre129 E kullanıcısına yanıt
    remtest ile bi test ramleri o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.