Şimdi Ara

Ekran kartı takınca pc açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim ben yokken pc yi açmış oynamış falan filan mp3 ünü takmış virüs olduğuna eminim mp3 te.pc de antivirüs programı yok.şimdi mp3 ünü takınca bişeyler olmuş pc kendini yeniden başlatmış sonra açıldıktan sonra kapanmış dahada açılmamış.Bilgisayarın düğmesine basınca açılmıyor.Şimdi asıl olaya gelelim.Pcnin ramleri ekran kartını işlemciyi söküp taktım yine açılmadı.Sadece ekran kartını söküp onboard dan monitöre bağlayınca bilgisayar açıldı.Ekran kartını takınca pc deki led ışığı yanıyor ama açma tuşuna basınca yine açılmıyor.Sökünce çalışıyor.ekran kartı olunca pc de tık yok.Ekran kartı mı yandı yoksa anakartın ekran kartı yuvası mı bozuldu sizce? Yoksa yazılımsal bişey mi?

• Oncelikle bence farklı bir guc kaynagı ile deneyin
  • Güç kaynağıyla ilgisi var mıdır ki sonuçta söküp yerine başka bi ekran kartı takmıyorum 1 senedir kullandığım ekran kartı
    Bir de arkadaşlar bu olaylardan sonra bilgisayar baya hissedilir derecede yavaşladı.
    off ne güzel arşivlerimi yapıp film ve dizilerimi izleyip arada bi pes nba oynuyordum nerden çıktı bu .onboarddan bağlayınca ekran bulanık gözüküyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eizo33 -- 28 Mart 2012; 0:53:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eizo33

Güç kaynağıyla ilgisi var mıdır ki sonuçta söküp yerine başka bi ekran kartı takmıyorum 1 senedir kullandığım ekran kartı

hocam bu soylediginize dayanarak ekran kartından once psuyu kontrol etmenizi istedim.Ekran kartının durup dururken bozulması psunun voltaj dalgalanmalarından bozulmasına nazaran daha dusuk ihtimal Ekran kartı neydi bu arada?
  • ati hd 3600
    psu yu nasıl kontrol edebilirim yada sorunu nasıl anlayabilirim.
  • Baska bir psuya bagla acılırsa ondadır sorun(arkadasından falan rica et)

Eger yine aynıysa sorun farklı bir ekran kartı takıp dene boylece sorunun nerde oldugu ortaya cıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 28 Mart 2012; 0:59:35 >
  • beyler ben normal oyun oynuyordum pc bi anda kapandı sonrada bidaha acamadım anakartın ledi yanıyo harici ekran kartını cıkarttım oyle actı yardım!
  • Iyi Günler Ekran Kartı Takınca PC Açılmaması Çok Basit Bir Hatadır...

Monitörden Gelen Kabloyu Kasa'nın Arkasında Bulunan Ekran Kartının Mavi Yerine Takmaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asd4129 -- 15 Mayıs 2013; 18:52:41 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.