Şimdi Ara

Ekran kartı tam çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 işlemci 8gb Ram 2GB Nvidia gt420m ekran kartı var.

Assasains Creed, COD7, PES11, Battlefield vs. oyunları sorunsuz oynadım bitirdim. GTA4 te donma yapıodu, sorun oyunda die düşündüm. En son geçen gün Autocad yükledim ondada donma yaptı. Birşeye tıklıyorum değişmiyo. Simge durumuna küçültüp açınca düzelio falan.
    Neyse driver ı güncellemeye kalkıştım, internetten buldum bişey kurdum. Autocad çalıştı sorunsuz, bu sefer oyunlar gitti açılmadı. Sonra eski haline çevirdim düzelmedi hala. Yarı format attım ( silmeden yyükselt) sorun yine düzelmedi.

Şuan çok basit bi oyunda bile video kartı yetersiz deyip oyunu açmıyor. Nası düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurhoca -- 13 Nisan 2011; 20:32:41 >

• çözüm hakkında bi fikri olan ?
  • Belki ekran kartın masaüstündeyken hız düşürüyordur tasarruf için oyuna girince de hızlanmıyordur. nVidia Control Panel'den tasarruf özelliğini kapatıp denemenizi öneririm.

Bir de bazı oyunlarda oyun açıldıktan sonra takılma oluyorsa Görev Yöneticisiden İşlem Önceliğini arttırmak sorunu çözebiliyor.
  • tşkler ama tasarruf özelliği nerede var bulamadım.
  • Tasarruf özelliği nerdedir bilmiyorum tam olarak ama ben masaüstündeyken AIDA64'ten ekran kartımın saat hızarına baktığımda normalden daha düşük olduğunu görüyorum. Şöyle ki;
    http://www.upload.gen.tr/uploads2/8za4sg13/gt240.JPG

Dolayısıyla tasarruf ayarı olabileceğini düşündüm. İsterseniz siz de Everest ya da AIDA64 gibi bir program ile masaüstündeyken ekran kartınızın saat hızlarını kontrol edin. Sorunu anlamada yardımı olacaktır.

Düzen: Resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gece görüşü -- 14 Nisan 2011; 14:44:22 >
  • tşkler. bu konuda bilgisi olan başka biri var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.