Şimdi Ara

ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd athlon 64x2 6000+(3.0)ghz 2m=İşlemci
    Ocz 2 gb 800 mhz platinum xtc ddr2=ram

bu özelliklerde olan bi makinaya PCı express 16 x ekran kartı alıcam arkadaşlar fiyatın hiçbir önemi yok model söylemeniz yeterli teşekkür ederim..

Psu 450 watt olması yeterli oLuRmu? yada kaç watt Lık bi pSu aLİyim?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şöle 600 watt bi psu al bide gtx280 al
    ama o işlemci ile sıkıntı yasarsın e8400 al oc cek ona cok guzel bir sistemin olur eğer gtx280 le beraber işlemci anakart değişimi cok pahalı gelirse ekran kartını hd4870 al
  • Ati Radeon HD4870 veya Nvidia Geforce GTX280 model kartları bir incelemeni tavsiye ederim. Son kararı en iyisi kendinin vermen
  • Eğer param çok sorun değil diyorsan gtx 280, param var ama çok fazlada vermek istemiyorum diyorsan 4870 veya biraz beklersen 4870x2 olabilir.
  • arkadaşım bu amd destekli bi anakart buna nasıl intel işlemci koyabilicemki?
  • 4870x2 yi boşver eğer paran varsa gtx280 al tabikide her ne kadar haketmesede o fiyatı.
  • milyoner bile olsan o makineye 4850 uzeri kart olmaz sistemi degistirmen gerekir.450w psu kaliteli bir marka ise yetebilir.
  • Islemci cok kotu degil bence 4870 de gidebilir, yalniz PSU'nun markali iyi bir PSU olmasi lazim 4000'ler cok enerji cekiyor
  • 3 ghz 5600 kullaniyorum bu haliyle 6000 den daha iyi cunku 215fsb oldugu icin ramler daha hizli oluyor ve min fpslerde bu islemci yetmiyor sanki.tabi yetmiyor dedigim oynama araligi icindedir herhalde 50 fps ye dustugunu gordum 2-3 oyunda.ya powerplay ya islemciden ama ben 45nm phenom alana kadar bu islemci ile kullanmayi dusunuyorum.kart uzun sure gitsin ilerde islemciyi degistiririm derse o zaman olabilir.

o psu ile olmaz yalniz, ne marka olursa olsun.ben fsp bsII ile kullaniyorum 70 i problem yasamadim.cift 6 pin kablosu olan 500 550 ne kart alacak olursan ol boyle bir sey olsun en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 2 Ağustos 2008; 17:29:58 >
  • nasıl ya ben daha yeni amd 5200 aldım bu işlemciyle 4850 birlikte tam randıman alamam mı?
  • 8800GT ler bu kadar dusmusken ve su an icin gayet yeterliyken 8800GT alabilirsin
    Islemci ve Psu na high end kart gitmez

http://www.sanalmarketim.com/urun/8643d7f64fd057475a12bfc8ecae6178/PALIT-8800GT-512MB-256BIT-DDR3-16x-HDMI
  • işlemci idare eder yine.. onun yanına 8800gt al bence.. ama işlemcinide değiştirirsen güzel olur hani
  • hocam sınır yoksa önce psu değiştir ve güzel bir gtx280 yada 260 al. Yada daha makulu olan 4870 i al derim.
  • quote:

Beni mahcup etmeyecek Arkadaş?

Mahçup etmeyecek arkadaş arıyorsan burada bulamazsın. Yıllardır tanıdığımız insanlar bile yamuk yapabiliyorsa eğer.

Sistemine uyan ekran kartı GTX 260 dır. PSU olarak 550 watt alırsan mantıklı olmaz. 450 watt dan 550 watt a terfi edilmez. Verdiğin paraya değmez.
    En azından FSP Epsilon 700 watt türü bir PSU almalısın.
  • fsp epsilon 600 watt alsan yeter. eğer cf veya sli düşünmüyorsan . ( gerçi duruma göre yine yetebilir.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutde

Eğer param çok sorun değil diyorsan gtx 280, param var ama çok fazlada vermek istemiyorum diyorsan 4870 veya biraz beklersen 4870x2 olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

quote:

Beni mahcup etmeyecek Arkadaş?

Mahçup etmeyecek arkadaş arıyorsan burada bulamazsın. Yıllardır tanıdığımız insanlar bile yamuk yapabiliyorsa eğer.

Sistemine uyan ekran kartı GTX 260 dır. PSU olarak 550 watt alırsan mantıklı olmaz. 450 watt dan 550 watt a terfi edilmez. Verdiğin paraya değmez.
    En azından FSP Epsilon 700 watt türü bir PSU almalısın.

nvıdıa desteklı anakarta nvıdıa ekran akrtı alman daha mantıklı gtx260 sana yeterde artarda bıle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.