Bilgisayarımı oyun performansına yönelik geliştirmek istiyorum ama amacım high-end bişeyler yerine oyun keyfimi arttırmak, bu yüzden de f/p açısından aşmış bir 32" LCD TV de düşünmüyor değilim, (MAX 700 tl olması lazım, kampanya bileniniz falan varsa yardımcı olup hayatıma güzel bir artı katabilir :D ) bir de X360'ım var hatta, onu da televizyona bağlayıp ordan oynamak gibi bir planım var, güzel de olur hatta :D neyse, meseleye geleyim ben.
Demin yazdığım gibi bir adet HD4850'm var, bütçem de 400 lira civarı. Ekran kartımı yenilemek istiyorum, düşüncelerinizi lütfen belirtin, her türlü fikriniz benim için önemlidir :)
(NOT: İlla ekran kartı olucak diye bişey yok, sistem oyun amaçlı olduğu için ekran kartı konusunda danışmanlık istedim, "öncelikle geliştirmen gereken şey şudur" tarzındaki fikirlerinizi de değerlendirmeye alacağım. ^^ )
Her türlü desteğiniz için şimdiden sonsuz teşekkürler :)
Kimse yok mu lütfen yardım :/
HD5850 ile HD6850 arasında kaldım, biaralar sağlam takipçisiydim piyasanın ama son girdiğimden bu yana bayağı değişmiş vitrinler. Nvidialarla aram pek iyi değil, oradan seçeneklerim neler, lütfen yardım edin biraz
Eğer uzun süre daha PC oyunculuğuna devam edecekseniz, elinizdeki parçaları satın.
Bu parçaları alırsan, ileride BUlldozer işlemci de takabileceğin güncel bir sistemin olur.
formda 2 nci el 2 gb 6950 kartlar 400 tl den satılıyor alabilirseniz sizin içindaha iyi olur 6950 almak istediğiniz 6850 den çok daha iyi bi karttır
Düşünceleriniz için teşekkür ederim, Sayın MÜŞAVİR, bu kadar büyük çaplı bir değişiklik düşünmüyorum, sadece değiştirdiğim parçayı satabilirim, o da yenisini aldıktan sonra. Ücreti babam karşılayacak, bu yüzden fiyat esneyebilir, bana verilen limit bu kadar :)
Yorumunuzdan sonra kafam elimdeki parçaları satma olayına yattı açıkcası, düşünceniz için teşekkür ederim.
Tekrar söylüyorum, nVidia konusunda önerisi olanlar varsa lütfen buyursun, bir de Sapphire in Xtreme diye bi modeli varmış, diğer 5850lerden çok daha ucuz, performans olarak bir farkı var mıdır? Acele cevap verebilirseniz çok mutlu olurum.
Sayın ghost recon advanced; 2.el almayı düşünmüyorum, yine de size de teşekkür ediyorum öneriniz için.
Yardım edenlere sonsuz minnet borcum olucaktır, şimdiden teşekkürler.
Sonoluminescence
Sadece ekran kartı değişimi düşünceniz varsa elinizdeki para bu iş için fazlasıyla yeterli. 6870 bile alabilirsiniz. Sapphire xtreme modelini alabilirsiniz tam bir f/p ürünüdür.
saphire hd 5850 xtreme kendim kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. herhangi bir kırpılma söz konusu değil diğer 5850 ler ile arasında bir fark yok olumsuz anlamda.