Şimdi Ara

EKRAN KARTI TERCİHİ ACİL YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben kısa zamanda ekran kartı alacagım aklımda hep gtx 750 ti vardı ama ben internette yaptıgım bazı araştırmalar sonucunda gördüm ki bu karta alternatif ve daha ucuz farklı kartlar var aklım kaydı.

Alabileceğim ekran kartları ikinci el Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı : 275 TL
    " " ekran kartı sıfır Asus R7 260X O.C. GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı : 430 TL

Aklımda olan ekran kartı zotac/evga gtx 750 ti ekran kartları zotac sıfır 400 TL / evga ftw 590-600 küsür TL civarı.
    2 el 400 tl ye var ama msi pek istemiyorum.

Fiyat farkı çok yüksek ama bazı yerlerde amd önde bazı yerlerde nvidia 5 - 6 fps farkla önde.

Bilen arkadaşlar lütfen acil yorum atsın eğer r7 260x 2. el olanı iyiyse kaçırmak istemiyorum.

Şuanki Sistemim

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1

CPU: Intel Core i5 2400 @ 3.10 ghz

Ram 8 GB ikili kanal ddr3 798mhz

Nvidia Geforce GT430

****OYNAYACAĞIM EN YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜK 1366x768, MONİTÖRÜME GÖRE DEĞERLENDİRİNİZ LÜTFEN****

Teşekkür ederim arkadaşlar.

• R7 260x daha iyi bi karttır ancak güç kaynağınız kötü ise sorun çıkarma ihtimali var.
  • Bahsettiğin çözünürlükte çok rahat kullanırsın 260 ı güç kaynağında sıkıntı çıkarmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jack In The Box kullanıcısına yanıt
    O çözünürlük için net birşey söylenemez.Denemeden bilinemez.Ancak o işlemci ile o çözünürlükte oyun oynamış,tecrübeli birileri bişeyler söyleyebilir ki o çözünürlükte oyun oynamak isteyip de güncel kart kullanan kişi sayısı çok azdır.Belki de yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 25 Nisan 2015; 1:41:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.